SUMMER FEELS

janni-deler-summer-feelsDSC_6954
janni-deler-summer-feelsDSC_6986
janni-deler-summer-feelsDSC_6961
janni-deler-summer-feelsDSC_6952 copy
janni-deler-summer-feelsDSC_6971
janni-deler-summer-feelsDSC_6939

Anine Bing shirt (here!)/ Skirt from Spain (similar here!) -adlinks/ Céline bag/ Jennie-Ellen shoes (here!)

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår strålande, hade en så himla mysig eftermiddag/kväll igår. Äntligen fick jag hänga med Alex igen, saknar alltid den tjejen massor när jag är borta. Vi var på spa och avslutade med en middag på Kommendören, väldigt härlig restaurang. :-) Jag kände mig väldigt somrig i min look och vädret var underbart. Hört att det ska bli 27 grader varmt idag, woop! Ska dock på möten och tänkte träna, men iallafall. :-) Kom hem ganska tidigt och fick äntligen krama på min fina pappa och lillebror, ska bli underbart att få hänga med dom i några dagar nu. <3 Dags för en dusch och sen till kontoret, ha en underbar dag. PUSS <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, had such a nice afternoon/night yesterday. Finally got to spend time with Alex again, always miss that girl a lot when I’m away. We went to the spa and finished with dinner at Kommendören, a very cozy restaurant. :-) I felt summery in my look and the weather was so nice. Heard that we’ll get 27 degrees today, woop! Have meetings though and was planning to workout, but still. :-) Got back home pretty early so I finally got to see my amazing dad and little brother again, will be so nice to spend some time with them for a few days now. <3 Time for a shower and then office, have a great day. HUGS <3

34 reaktioner på “SUMMER FEELS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.