Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:48 | June 2, 2016

SUMMER FEELS

janni-deler-summer-feelsDSC_6954 janni-deler-summer-feelsDSC_6986 janni-deler-summer-feelsDSC_6961 janni-deler-summer-feelsDSC_6952 copy janni-deler-summer-feelsDSC_6971 janni-deler-summer-feelsDSC_6939

Anine Bing shirt (here!)/ Skirt from Spain (similar here!) -adlinks/ Céline bag/ Jennie-Ellen shoes (here!)

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår strålande, hade en så himla mysig eftermiddag/kväll igår. Äntligen fick jag hänga med Alex igen, saknar alltid den tjejen massor när jag är borta. Vi var på spa och avslutade med en middag på Kommendören, väldigt härlig restaurang. :-) Jag kände mig väldigt somrig i min look och vädret var underbart. Hört att det ska bli 27 grader varmt idag, woop! Ska dock på möten och tänkte träna, men iallafall. :-) Kom hem ganska tidigt och fick äntligen krama på min fina pappa och lillebror, ska bli underbart att få hänga med dom i några dagar nu. <3 Dags för en dusch och sen till kontoret, ha en underbar dag. PUSS <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, had such a nice afternoon/night yesterday. Finally got to spend time with Alex again, always miss that girl a lot when I’m away. We went to the spa and finished with dinner at Kommendören, a very cozy restaurant. :-) I felt summery in my look and the weather was so nice. Heard that we’ll get 27 degrees today, woop! Have meetings though and was planning to workout, but still. :-) Got back home pretty early so I finally got to see my amazing dad and little brother again, will be so nice to spend some time with them for a few days now. <3 Time for a shower and then office, have a great day. HUGS <3


32 kommentarer34 kommentarer om “SUMMER FEELS”

  You always look amazing! Thank you for all the inspiration <3 Enjoy your stay in Sweden! Love from Norway – Janne Bodin

  Reply

  Wow, you really look amazing! I love your style (and by the way, keep on vlogging :-)).

  Reply

  Du är verkligen så himla vacker, älskar verkligen din klädstil!! Sen undrar jag vart ditt halsband som du ofta har på bilderna är ifrån? Verkligen så himla fint. Kram!

  Reply

  Men tack söta! <3 Det är ett halsband jag designat själv, en kvinna som heter Elisabeth Bredbacka har tillverkat det. :-) Kram!

  Reply

  I am loving this outfit! ♡ Where is your skirt from?

  Reply

  It’s old, but I added a link to a similar one. :-) Xx

  Reply

  Hej! Otroligt vacker!
  En fråga, vart kommer ditt läppglans du har på bilden?

  Kram Johanna

  Reply

  Det var något läppglans från YLS, men vet tyvärr inte färgen… :-( Kram!

  Reply

  Vet du vad det va för märke på kjolen från Nelly? Eller vart man kan få tag i den? Skulle precis beställa en och den tog slut…..!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här