FLOWY ARMS

janni-deler-flowy-armsJ1120244-Redigera
janni-deler-flowy-armsJ1120323-Redigera
janni-deler-flowy-armsJ1120311-Redigera
janni-deler-flowy-armsJ1120270-Redigera
janni-deler-flowy-armsJ1120306-Redigera
janni-deler-flowy-armsJ1120266-Redigera
janni-deler-flowy-armsJ1120298-Redigera

Verge Girl top (here!)/ Bik Bok shorts (here!) -adlink/ River Island bag (old)/ Public Desire shoes

God morgon babes! Hur mår ni idag? :-) Jag mår strålande, ska ta mig ut på en lite senare morgonprommis nu. Vaknade imorse och var svinhungrig så jag käkade frukost innan, vi tränade igårkväll så jag gissar att det är därför haha! Här är min look som ni såg i videon (om ni kollat på den), när vi skulle ut och käka middag på Ibiza. Älskar färgen på tröjan och älskar speciellt ärmarna på den, gaaah! Så fin och funkade utmärkt att äta med, trodde jag skulle doppa ärmarna i maten hehe. ;-) Nu ska jag snöra på mig skorna och gå en runda, gissar att det kommer bli en ganska varm promenad nu när jag går lite senare… PUSS <3

//Good morning babes! How are you today? :-) I feel great, will head out for a late morning walk now. Woke up this morning and was super hungry so I had breakfast before, we worked out last night so I guess it’s because of that haha! Here’s my look you could see in the video (if you watched it), when we were going out for dinner in Ibiza. Love the color of the top and I especially love the arms on it, gaah! So beautiful and it worked great to eat with it, I thought I would dip them in the food hehe. ;-) Time to put my shoes on and go for a walk, guessing it will be a pretty warm one since I’m walking later than usual… HUGS <3

24 reaktioner på “FLOWY ARMS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.