IBIZA TOWN

janni-deler-ibiza-townJ1110595
janni-deler-ibiza-townJ1110800 copy
janni-deler-ibiza-townJ1110627
janni-deler-ibiza-townJ1110762 copy
janni-deler-ibiza-townJ1110641
janni-deler-ibiza-townJ1110609

Snaps from Ibiza town, cute streets and buildings everywhere!

Ibiza – hade ju så mycket bilder kvar så lika bra att visa allt direkt så dom inte glöms bort. :-) Supermysigt där med fina gator, hus och blommor på väggarna. Jag måste ändå säga att jag gillar Formentera mer, mycket lugnare, fräschare och en skönare känsla liksom. Men alla är vi olika så vill man åt fest och mer folk så är Ibiza the place. ;-) Finns många fina stränder också men då tycker jag att Formentera har bättre! Jag har precis kommit hem från ett mördarpass på stranden, körde med Jens (min systers kille) som är atlet så jag vet att jag inte kommer kunna gå imorgon. Hade inte planerat att träna men bestämde mig i sista sekunden, älskar känslan efteråt då! PUSS på er <3

//Ibiza – had so many pictures left so I thought it was best to show them straight away so I don’t forget. ;-) Super cozy there with beautiful streets, houses and flowers on the walls. I have to say that I like Formentera more though, a lot calmer, more fresh and a nicer feeling kinda. But we’re all different so if you want party and more people Ibiza is the place. ;-) There’s lots of nice beaches as well but then I think Formentera have better ones! I just got back home after a killer workout on the beach, I did it with Jens (my sisters boyfriend) who’s an athlete so I know that I won’t be able to walk tomorrow. Didn’t plan to train but I decided last minute to join, just love the feeling afterwards then! HUGS babes <3

26 reaktioner på “IBIZA TOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.