Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:58 | July 15, 2016

STONE COLD

janni-deler-stone-cold-foxDSC08845-Redigera janni-deler-stone-cold-foxDSC08852-Redigerajanni-deler-stone-cold-foxDSC08886-Redigera janni-deler-stone-cold-foxDSC08848-Redigera copy janni-deler-stone-cold-foxDSC08863-Redigera janni-deler-stone-cold-foxDSC08884-Redigera

RayBan glasses/ Stone Cold Fox dress (here!)/ Celine Shener bag/ Primark sandals

God morgon babes! Såhär såg jag ut igår när vi strosade runt i ett proppfullt Palma. Det var ju ganska dåligt väder så jag gissar att alla passade på att åka in till stan. ;-) Älskar den här klänningen, jag tycker långklänning med slits är så himla fint… Speciellt i den här färgen! Ser ni min söta väska btw? Ska visa er bättre bilder på den men palmblad över hela, det kan liksom inte bli mer jag! :-) Idag skiner solen så jag och Michaela ska ner till gymmet och köra ett morgonpass och sen ska vi åka till en beach club och bada heela dagen. Är så peppad på att hoppa från klippor, få mitt hår lockigt från saltvatten och äta massa god mat. Hörs lite senare, massa kärlek <3

//Good morning babes! This was my look yesterday when we strolled around in a crowded Palma. The weather was pretty bad so I guess everyone wanted to go to town. ;-) Love this dress, I think long dresses with a slit is so beautiful… Especially in this color! Can you see my beautiful bag btw? I’ll show you better pics of it but palm leaves all over, can’t get more me than that! :-) Today the sun is shining so me and Michaela will head down to the gym for a session and then we’re going to a beach club to go swimming aaall day. I’m so excited to jump some cliffs, get my hair curly from the salt water and eat lots of good food. Talk later, lots of love <3


28 kommentarer28 kommentarer om “STONE COLD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här