GRAN FOLIES

Mallorca2016-edits-antdrax-12

Some snaps from our day! Photos by Riley!

Hej hjärtan! Vaknade upp till hemska nyheter imorse… Vad är det som händer i världen? Det händer så otroligt mycket världen över nu, det skär i hjärtat och jag vet liksom inte hur man ska reagera. Jag blir ju rädd, även om man inte ska bli det. Jag blir arg, även fast det inte hjälper. Försöker tänka att man ska leva vidare och som vanligt, men det blir ju inte “som vanligt”. När jag läste om Nice imorse kändes det bara så konstigt, jag flög därifrån för två dagar sedan och det är numera den flygplats jag flyger till när jag ska hem. Allt blir så nära på något sätt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än ta hand om er och visa så mycket kärlek ni kan! <3 Vi har hängt på en beach club hela dagen, badat och haft det kul, men det känns konstigt att leva på som vanligt när det händer sånt här runt om i världen. Hoppas ni får en mysig kväll, massa kärlek till er! <3

//Hey loves! Woke up to really bad news this morning… What’s going on in the world? There’s so many things happening around the world now, it breaks my heart and I don’t know how to react. I get scared, even thought you’re not supposed to be that. I get angry, even though it doesn’t help. I try to think that I should just continue with my life as usual, but it’s not as “usual”. When I read about Nice this morning everything just felt weird, I flew from there two days ago and that’s from now on the airport I go to when I’m going home. Everything is so close in a way. I don’t know what else to say than just take care and show as much love as you can! <3 We’ve been hanging out on a beach club all day, jumped in the water and had fun, but it feels weird to go on with my life as normal when these things happens around the world. Hope you guys have a cozy night, lots of love to you! <3

14 reaktioner på “GRAN FOLIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.