DENIM DRESS

janni-deler-denim-dressJ1140612-Redigera
janni-deler-denim-dressJ1140663-Redigera
janni-deler-denim-dressJ1140649-Redigera
janni-deler-denim-dressJ1140646-Redigera copy
janni-deler-denim-dressJ1140620-Redigera
janni-deler-denim-dressJ1140654-Redigera

Storets dress (here!)/ Gucci bag/ Senso shoes (here!)

Här är min look från igårkväll, körde på väldigt enkelt med jeansklänning och vita sneakers. Tycker det är så fint ihop, denim och vitt! Sorry om jag är lite off här just nu men jag känner mig lite allmänt off i huvudet, mycket som pågår där uppe och många funderingar. Känner faktiskt inte för att skriva så mycket mer just nu, hoppas ni är ok med det! <3 Kanske kan ni inspireras av looken ovan istället så hörs vi sen. Puss och kram!

//Here’s my look from last night, went for very simple with a denim dress and white sneakers. Think it looks great together, denim and white! Sorry if it seems like I’m a bit off here at the moment but I feel kinda off in my head, a lot going on up there and lots of thinking. Actually don’t feel like writing much more right now, hope you’re ok with that! <3 Maybe you can get inspired by the look above instead and I’ll talk to you later. Kisses and hugs!

27 reaktioner på “DENIM DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.