STRAWBERRY/ALMOND BUTTER SMOOTHIE

janni-deler-IMG_3062-Redigera copy

Colorful smoothies – my favorite summer breakfast <3

God morgon babes! Idag ska vi åka till Deia (tror jag att det stavas) för att utforska den delen, vi ska kolla in stan och bada lite också såklart. :-) Vi har det väldigt mysigt här, gör vad vi känner för och hänger. Först ska vi käka frulle och jag är ju hooked på smoothies under sommaren. Min favorit som jag gjorde i Monaco är frysta hallon och jordgubbar, lite vatten, strawberry white chocolate proteinpulver och en liten sked mandelsmör i. Jag har ju varit besatt av Fitnessgurus jordnötssmör men jag har gått över till mandelsmör (finns här!) senaste tiden… Är sjukt gott att ha mandelsmör på ris/majs-kakor också, bästa eftermiddagssnacket. ;-) Nu – frukost sen utflykt. PUSS <3

//Good morning babes! Today we’re going to Deia (I think it’s spelled like that) to explore that part, we’re checking out town and will also go for a swim of course. :-) We have the best time here, we do whatever we want and just hang out. First we’re having breakfast and I’m hooked on smoothies during summer. My favorite that I made in Monaco is frozen raspberries and strawberries, some water, strawberry white chocolate protein powder and a little spoon with almond butter. I’ve been obsessed with Fitnessguru’s peanut butter but now I’ve changed to almond butter (find it here!) for a while… It’s so good to have on rice cakes too, the best afternoon snack. ;-) Now – breakfast then adventure. HUGS <3

In collaboration with Fitnessguru.

12 reaktioner på “STRAWBERRY/ALMOND BUTTER SMOOTHIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.