Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:54 | July 19, 2016

VINTAGE FEELS

Deia (11 of 53) Deia (20 of 53) Deia (19 of 53) janni-deler-deia Deia (13 of 53)

Stone Cold Fox dress (here!) – Photos by Micha Wissen.

En look från igår med lite vintage feelings! :-) Älskar att gå runt osminkad som jag gör typ varje dag på somrarna, det finns inget skönare än att gnugga sig i ögonen, hoppa i vattnet utan att bry sig om en rinnande mascara och klet i ansiktet. Sköna klänningar är också min favorit, lätta att dra på sig och lätta att hoppa ur om man vill dyka i vattnet. Idag har vi hyrt moppar och åkt runt lite, Jon fick köra första biten men efter det fick han sitta bakom mig resten av dagen. Jag hade moppe när jag var yngre och åkte runt med den vart jag än skulle, tycker det är det bästa som finns att åka. Slår till och med golfbilen enligt mig. ;-) Just nu håller vi på och funderar ut om vi ska käka thai-mat hemma eller om vi ska till en mexikansk restaurang och äta… Vi får se! PUSS på er <3

//A look from yesterday with some vintage feelings! :-) Love to walk around without make up like I do almost every day during summer, there’s nothing nicer than to be able to rub your eyes, jump in the water without thinking about having mascara all over and not have anything in your face. Comfy dresses are a favorite too, easy to put on and easy to get out if you feel like jumping in the water. Today we rented scooters and drove around, Jon got to drive the first bit but after that he had to sit behind me for the rest of the day. I had a scooter when I was younger and I drove it everywhere, think it’s the best way to get around. It even beats the golf car in my opinion. ;-) Right now we’re trying to figure out if we’re having thai food at home or if we’re going to a mexican restaurant for dinner… We’ll see! HUGS babes <3


27 kommentarer27 kommentarer om “VINTAGE FEELS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Agree about scooter 100%! it is the best way to explore and drive in summer time for sure! :)
  You look amazing even without make up <3
  xx
  http://putitallonme.com/

  Reply
 • Håller med om hur skööönt det är när man är lite brun och går utan smink!! Men kan du inte lägga upp en sminkvideo hur du sminkar dig på somrarna när du väl gör det? Tycker alltid att du ser så flawless ut :)

  Reply
 • Kan försöka göra en sminkvideo snart! :D kram och tack fina! <3

  Reply
 • Janni! Beautiful pictures, you look gorgeous <3
  What color nail polish do you use?? I love how that looks with your tan skin, perfection. :)

  Reply
 • I borrowed one from Michaela, not sure what the color is called… :-/ Xx

  Reply
 • Så kul att åka moped, kan tänka mig att det är ännu roligare i ett vackert Mallorca :D

  Reply
 • Du är så vacker!!! <3

  Reply
 • #nomakeup, just sunscreen for me ?

  Reply
 • Same here! ;-) Xx

  Reply
 • This is such a cute dress. Love it!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hej Janni!

  Tack för en inspirerande blogg. Du är så himla fin! Har en fråga, hur har det gått att äta vegetarianskt? Har sett på några av jons vloggar att du har ätit kött. Jag har själv gått från att vara vegetarian till att äta kött igen, endast rättvisemärkt/ekologiskt dock, och känner att jag mår så himla mycket bättre!

  Kram :)

  Reply
 • Hej fina! Åh, jag har inte ätit kött/fisk/kyckling sedan 1a januari i år så på vloggen ser du nog det som andra äter. :-) För mig har det gått super, känns inte alls svårt och nu har jag liksom kommit in i det. Lite tråkigt om man är på en sushi-restaurang bara, men annars inga problem. Alla är olika och jag mår toppen av vegetariskt! Kram <3

  Reply
 • could you do a food-diary/what-i-eat-in-a-day for your youtube channel? i know you get a lot of questions about what you eat/how you workout and i think a lot of your (female) readers would love to see it. i know that when ida warg does it everyone loves it. :)

  Reply
 • Haha, I will try to do that! :D Xx

  Reply
 • where is your buckle ring and red bracelet from? :) they’re gorgeous! :)

  http://enjoybypaula.com

  Reply
 • From a brand called Fred! :-) Xx

  Reply
 • guuuud vilka fina bilder!!

  Reply
 • Fina bilder!

  Reply
 • Himla fin klänning! :) Och vilken underbar vägg du har bakom dig! :D

  Reply
 • Snygg klänning.

  Reply
 • Hej Janni! Har du funderat på att göra en “Vad som finns på min telefon”? Känns som att du skulle ha några riktigt bra appar att dela med dig av! KRAM!

  Reply
 • Det finns så mycket man kan göra på youtube, I’m still learning haha! Kanske kan göra det i framtiden :D Kram!

  Reply
 • Himla fint och ja, osminkad och härliga fladdriga klänningar….det är livet det =)

  Reply
 • These photos are gorgeous!

  http://www.prettyinleather.net

  Reply
 • Vilka fantastiskt fina bilder! :)

  http://nouw.com/esmpettersson

  Reply
 • Janni I really love all your videos and of course de blog but how do you edit your photos? What kind of filter do you usually use? I would really like yo know it please THANK YOU YOU ARE GREAT!! ❤??

  Reply
 • I use different every time, but try to buy/download some of the VSCO cam filters for Lightroom! :) Xx

  Reply