VINTAGE FEELS

Deia (11 of 53)
Deia (20 of 53)
Deia (19 of 53)
janni-deler-deia
Deia (13 of 53)

Stone Cold Fox dress (here!) – Photos by Micha Wissen.

En look från igår med lite vintage feelings! :-) Älskar att gå runt osminkad som jag gör typ varje dag på somrarna, det finns inget skönare än att gnugga sig i ögonen, hoppa i vattnet utan att bry sig om en rinnande mascara och klet i ansiktet. Sköna klänningar är också min favorit, lätta att dra på sig och lätta att hoppa ur om man vill dyka i vattnet. Idag har vi hyrt moppar och åkt runt lite, Jon fick köra första biten men efter det fick han sitta bakom mig resten av dagen. Jag hade moppe när jag var yngre och åkte runt med den vart jag än skulle, tycker det är det bästa som finns att åka. Slår till och med golfbilen enligt mig. ;-) Just nu håller vi på och funderar ut om vi ska käka thai-mat hemma eller om vi ska till en mexikansk restaurang och äta… Vi får se! PUSS på er <3

//A look from yesterday with some vintage feelings! :-) Love to walk around without make up like I do almost every day during summer, there’s nothing nicer than to be able to rub your eyes, jump in the water without thinking about having mascara all over and not have anything in your face. Comfy dresses are a favorite too, easy to put on and easy to get out if you feel like jumping in the water. Today we rented scooters and drove around, Jon got to drive the first bit but after that he had to sit behind me for the rest of the day. I had a scooter when I was younger and I drove it everywhere, think it’s the best way to get around. It even beats the golf car in my opinion. ;-) Right now we’re trying to figure out if we’re having thai food at home or if we’re going to a mexican restaurant for dinner… We’ll see! HUGS babes <3

27 reaktioner på “VINTAGE FEELS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.