CLIFFS

Cliff Beach (11 of 78)
janni-deler-cliff-divingDSC00007
Cliff Beach (37 of 78)
janni-deler-cliff-divingDSC09713
janni-deler-cliff-divingDSC09719 copy
janni-deler-cliff-divingDSC09721
janni-deler-cliff-divingDSC00024

Finding cliffs to jump – time for new adventures!

God morgon babes! Idag är vår sista dag här på Mallorca, imorgon bitti åker vi tillbaka till Marbella igen. Så – idag ska vi ut på ett riktigt äventyr tror jag! Vet inte riktigt vad vi ska göra mer än att vi ska åka båt och göra saker, typ klättra och simma i grottor. Vi har gjort väldigt mycket äventyr den här resan så det har varit roligt. :-) Jag hoppade ju den högsta klippan jag någonsin hoppat, tyckte inte att det var läskigt när jag hoppade utan det var mer efteråt när jag såg från vattnet hur hög den var haha! Nu ska vi äta frukost och sen åka iväg, hörs när vi är tillbaka. PUSS <3

//Good morning babes! Today’s our last day here in Mallorca, tomorrow morning we’re going back to Marbella again. So – today we’re going for a real adventure I think! Not sure what we’re doing more than that we’re going out with a boat to do things, like climbing and swimming in caves. We’ve done a lot of adventures this trip so it’s been fun. :-) I jumped the highest cliff I’ve ever jumped, didn’t think it was scary when I jumped but it felt more afterwards when I saw from the water how high it was haha! Time for breakfast and then we’re going, talk to you when I’m back. HUGS <3

30 reaktioner på “CLIFFS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.