GOLDEN

janni-deler-golden-dressDSC_9343-Redigera
janni-deler-golden-dressDSC_9422
janni-deler-golden-dressDSC_9352
janni-deler-golden-dressDSC_9447
janni-deler-golden-dressDSC_9373 copy
janni-deler-golden-dressDSC_9451

Ragdoll LA shirt (here!)/ Sisters The Label dress (here!)/ Gucci bag/ Senso shoes

Hej babes! Fastande framför redigering av videon, om man vill att tiden ska gå snabbt så är det videos man ska göra… ;-) Det tar lång tid men det är sjukt kul! Ska pausa lite nu och klippa vidare så den kommer upp senare idag! Igår åkte Jon och jag ut med golfbilen och letade ställen att fota på, vi hittade det här balla stället och hade turen att solen gick ner precis bakom huset när vi var där. Idag har vi inga planer igen, Michaela är jättesjuk så det är supertråkigt. :-( Tycker så synd om henne, vi ska nog till doktorn snart och kolla vad det kan vara. Hörs lite senare, PUSS <3

//Hey babes! Been editing my video all morning, if you want time to fly by you should do videos… ;-) It takes a long time but it’s so much fun! Will pause for a while now and edit later so I’ll post it later today! Yesterday Jon and I drove around with the golf cart and looked for locations to shoot at, we found this cool place and the sun was setting behind the house right when we were there. Today we don’t have any plans again, Michaela is sick so that’s super sad. :-( I feel so sorry for her, we’re probably going to the doctor soon to see what it is. Talk later, HUGS <3

37 reaktioner på “GOLDEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.