THE PERFECT JUMPSUIT

janni-deler-the-perfect-jumpsuit-sandra-haugeL1001368-Redigera
janni-deler-the-perfect-jumpsuit-sandra-haugeL1001373
janni-deler-the-perfect-jumpsuit-sandra-haugeL1001415
janni-deler-the-perfect-jumpsuit-sandra-haugeL1001394 copy
janni-deler-the-perfect-jumpsuit-sandra-haugeL1001437
janni-deler-the-perfect-jumpsuit-sandra-haugeL1001378

Sandra Hauge jumpsuit (here!)

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår super, startade dagen med halva intervallerna vi körde med Jens… 5 varv upp för backen (1 minut springa, 30 sec vila), där snackar vi pangstart på dagen haha! Älskar att svettas lite på morgonen, får så mycket energi och blir liksom glad resten av dagen. Har säkert sagt det tusen gånger men försök få in någon träning som rutin på morgonen, man blir en gladare människa tror jag. :-) Igårkväll gick vi upp på taket och fotade lite bilder vid solnedgången, taket är min favoritplats på kvällen. Den här jumpsuiten är min favorit just nu också, hur perfekt? Var tvungen att skaffa mig en i svart också, jag valde den i längsta storlek eftersom jag tycker det är sjukt snyggt när man har höga klackar. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen, kärlek <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, started my day with half the intervals we did with Jens… 5 rounds up the hill (1 minute run, 30 sec rest), and that is a great start of the day haha! Love to sweat in the morning, it gives me so much energy and I get happy for the rest of the day. I’ve probably said this a thousand times but try to get some kind of training in the morning as a routine, I think it makes you a happier person. :-) Last night we went up on the roof to take some pics during sunset, the roof is my favorite place as night. This jumpsuit is a favorite too right now, how perfect? Had to get one in black too, I chose the longer size since I really like it when you wear high heels. Hope you guys will have a great day and I’ll talk to you later, love <3

38 reaktioner på “THE PERFECT JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.