Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:14 | July 30, 2016

KEEPIN’ IT SIMPLE

janni-deler-keepin-it-simpleDSC_3754-Redigera janni-deler-keepin-it-simpleDSC_3761-Redigera janni-deler-keepin-it-simpleDSC_3764-Redigera janni-deler-keepin-it-simpleDSC_3758-Redigera

Chimi Eyewear glasses (here!)/ Bik Bok top (here!)/ Levis shorts (here!)/ Senso shoes – adlinks

Dagens slappa look! Aaah det är så varmt här, man blir helt slut haha! Jag har hängt med min syster och Livia exakt hela dagen, det är så mysigt att hänga. Känns nästan som back in the days när jag och min syster hängde varje dag, vi bodde jättenära varandra i Stockholm så jag brukade gå över och hänga. Nu när vi båda är här så känns det nästan likadant, bara det att vi har fått en extra styrka till gruppen – lilla tjejen som jag älskar att hänga med. <3 Hon är lika bestämd som jag så jag förstår henne, min syster däremot kommer nog ha några tuffa år framöver hehe. ;-) Jag får rycka in som den snälla mostern så ofta jag kan! Hittade en rosa vägg på vägen till affären idag, så vi stannade barnvagnen och knäppte av några snabba. Enkelt, skönt och funkar i detta väder även om jag helst vill glida runt i enbart bikini. Nu ska vi åka och köpa pizza, glass och godis och ha en riktig movienight! Puss på er <3

//Today’s comfy look! Aah it’s so hot here, it makes you so tired haha! I’ve spent the entire day with my sister and Livia, it’s so nice to hang out with them. Almost feels like back in the days when me and my sister hung out every day, we lived super close to each other in Stockholm so I could just walk over. Now when we’re both here it almost feels the same, just that we’ve got some extra power to the group – the little girl that I love to hang out with. <3 She’s just as stubborn as I am so I understand her, my sister on the other hand will have a few tough years ahead of her hehe. ;-) I will come to rescue as the nice auntie as often as I can! Found this pink wall on our way to the store today, so we stopped with the stroller and took some quick pics. Simple, comfy and workable in this weather even if I would prefer to walk around in just my bikini. Now we’re gonna go and buy some pizza, ice cream and candy for a real movie night! Hugs babes <3


24 kommentarer24 kommentarer om “KEEPIN’ IT SIMPLE”

  Hej Janni!
  Hoppas allt är bra med dig :)

  Jag vet inte om du minns mig men våra pappor är bekanta, ( Johan Granath)
  Jag undrar om du har en mail jag skulle kunna nå dig på:)

  Kram

  Reply

  how can you rock every outfit! even if its just a bikini!! you are such a beaut Janni.. i adore ur natural beauty so much. sounds freaky but thats the truth. hehe. hope you had a good day ahead. LOTS OF LOVE FROM, BORNEO. XX

  Reply

  Haha naaw, thanks babe! <3 You're the sweetest! Xx

  Reply

  Yes yes! Janni, you are the most cutes and best blogger at least from Swedden for sure!??Your blog much better then others :)and i would like to say, I have watched all your videos:)) please make it oftener pleeeeeeazz :))) I very like to watch them :)

  Reply

  Hi janni, Love your blogg and all the outfits!!
  One question where can I find the bikini that you are wearing in this post?
  I totally agree with you with the heat ,I am in madrid and it is so hot!!
  Thank you have a nice sunday

  Reply

  It’s from Amore & Sorvete :-) It’s just keeps getting even hotter, haha! Xx

  Reply

  How can you look so stylish and not even trying?? Love LOVE your style

  xx cristyproca.wordpress.com

  Reply

  Älskar allt med dessa bilder! Hade du kunnat skriva om vilka kameror du använder för close-ups & om du isf använder en annan för “landskap”/ omgivningen? Kram <3

  Reply

  Nikon D750, byter objektiv bara beroende på vad jag fotar :-) Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här