KEEPIN’ IT SIMPLE

janni-deler-keepin-it-simpleDSC_3754-Redigera
janni-deler-keepin-it-simpleDSC_3761-Redigera
janni-deler-keepin-it-simpleDSC_3764-Redigera
janni-deler-keepin-it-simpleDSC_3758-Redigera

Chimi Eyewear glasses (here!)/ Bik Bok top (here!)/ Levis shorts (here!)/ Senso shoes – adlinks

Dagens slappa look! Aaah det är så varmt här, man blir helt slut haha! Jag har hängt med min syster och Livia exakt hela dagen, det är så mysigt att hänga. Känns nästan som back in the days när jag och min syster hängde varje dag, vi bodde jättenära varandra i Stockholm så jag brukade gå över och hänga. Nu när vi båda är här så känns det nästan likadant, bara det att vi har fått en extra styrka till gruppen – lilla tjejen som jag älskar att hänga med. <3 Hon är lika bestämd som jag så jag förstår henne, min syster däremot kommer nog ha några tuffa år framöver hehe. ;-) Jag får rycka in som den snälla mostern så ofta jag kan! Hittade en rosa vägg på vägen till affären idag, så vi stannade barnvagnen och knäppte av några snabba. Enkelt, skönt och funkar i detta väder även om jag helst vill glida runt i enbart bikini. Nu ska vi åka och köpa pizza, glass och godis och ha en riktig movienight! Puss på er <3

//Today’s comfy look! Aah it’s so hot here, it makes you so tired haha! I’ve spent the entire day with my sister and Livia, it’s so nice to hang out with them. Almost feels like back in the days when me and my sister hung out every day, we lived super close to each other in Stockholm so I could just walk over. Now when we’re both here it almost feels the same, just that we’ve got some extra power to the group – the little girl that I love to hang out with. <3 She’s just as stubborn as I am so I understand her, my sister on the other hand will have a few tough years ahead of her hehe. ;-) I will come to rescue as the nice auntie as often as I can! Found this pink wall on our way to the store today, so we stopped with the stroller and took some quick pics. Simple, comfy and workable in this weather even if I would prefer to walk around in just my bikini. Now we’re gonna go and buy some pizza, ice cream and candy for a real movie night! Hugs babes <3

24 reaktioner på “KEEPIN’ IT SIMPLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.