INSTA LATELY

janni-deler-instagram

My latest pics on IG – follow me on @jannid

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, det är lite molnigt idag så det var skönt under morgonpromenaden även om det var varmt haha! Här kommer mina senaste bilder från Instagram, jag har börjat älska Instagram igen. Hade en liten period när jag var lite trött på det men nu har jag fått tillbaka suget. :-) Har faktiskt varit ganska dålig på att fota senaste tiden, så nu börjar jag bli sugen på att fota massor. Jag tror det beror på att Jon filmar varje dag och när jag filmar glömmer jag liksom bort lite att ta bilder också, haha! På tal om det tänkte jag göra en video idag, tänkte visa mina tre favoritsmoothie-recept. Vad tror ni om det? Något ni skulle tycka var kul att se? PUSS på er <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, it’s pretty cloudy today so that was nice during my morning walk even though it was hot haha! Here’s my latest pictures from Instagram, I started to love Instagram again. Had a period when I was a bit tired of it but now I’m getting back to liking it. :-) I’ve actually been pretty bad at taking photos lately, so now I want to shoot lots of pictures again. I think it’s because Jon films every day and when I film I kinda forget to take photos as well, haha! Speaking of that I’m planning to do a video today where I show my three favorite smoothie-recipes. What do you think about that? Something you think you would like? HUGS babes <3

28 reaktioner på “INSTA LATELY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.