Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:18 | July 31, 2016

INSTA LATELY

janni-deler-instagram

My latest pics on IG – follow me on @jannid

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, det är lite molnigt idag så det var skönt under morgonpromenaden även om det var varmt haha! Här kommer mina senaste bilder från Instagram, jag har börjat älska Instagram igen. Hade en liten period när jag var lite trött på det men nu har jag fått tillbaka suget. :-) Har faktiskt varit ganska dålig på att fota senaste tiden, så nu börjar jag bli sugen på att fota massor. Jag tror det beror på att Jon filmar varje dag och när jag filmar glömmer jag liksom bort lite att ta bilder också, haha! På tal om det tänkte jag göra en video idag, tänkte visa mina tre favoritsmoothie-recept. Vad tror ni om det? Något ni skulle tycka var kul att se? PUSS på er <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, it’s pretty cloudy today so that was nice during my morning walk even though it was hot haha! Here’s my latest pictures from Instagram, I started to love Instagram again. Had a period when I was a bit tired of it but now I’m getting back to liking it. :-) I’ve actually been pretty bad at taking photos lately, so now I want to shoot lots of pictures again. I think it’s because Jon films every day and when I film I kinda forget to take photos as well, haha! Speaking of that I’m planning to do a video today where I show my three favorite smoothie-recipes. What do you think about that? Something you think you would like? HUGS babes <3


28 kommentarer28 kommentarer om “INSTA LATELY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du inte visa hur du fixar frisyren som du har på din header, alltså den frisyren som du hade på bröllopet du gick på för någon vecka sedan. Sedan skulle de vara kul med en video kring 10-20 saker som vi inte visste om dig. Och en video kring 5-10 skönhetshenligheter som du brukar göra (kanske några knep eller produkter, som denna: https://m.youtube.com/watch?v=Z5ZNuW3ze9s

  Reply
 • Det kan jag göra! :D Tack för tips! <3

  Reply
 • Älskar verkligen ditt Instagram feed, fullpeppar med snygga bilder :)
  Det låter härligt (och gott) med smoothie recept, kan inte vänta!
  Ha en fin söndag!
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 • I just love all your pictures – you’re so gorgeous!!

  http://www.kassandragoldofficial.com

  Reply
 • <3!!

  Reply
 • Ah, really like your pictures! And a video about smoothie-recipes is always a good idea :-) Really like inspiration, because I want to make smoothies too! XX

  Reply
 • Great! Then I’ll post that later today :D Xx

  Reply
 • Can’t wait to see the video Janni!! Love you live style! Xx

  Reply
 • Superbra idé med smoothie recept! När man har ett recept som man alltid gör är det svårt att byta från det så det ska bli roligt att få några tips på nya man kan göra! :-) Suuupeer fina bilder på din instagram också! Du är så vacker! Kram

  Reply
 • i’d love to see the smoothie video! i love smoothies too and have some recipes on my blog :) http://enjoybypaula.com

  Reply
 • Kul med smoothie-recept! Ser fram emot ett sånt inlägg :D Gör alltid samma smoothie så är bra med tips så jag kan variera lite, haha!

  Reply
 • Love your instagram! Can’t wait to see a new video. What about summer makeup tutorial? <3

  Reply
 • Jag tänkte på dig när jag såg den, haha :-) Priset dock…!

  http://www.monacolist.com/product/rare-1958-fiat-500-n-economica/

  Reply
 • Nice post,….beautiful photos!!! :)
  http://www.jenniferkaya.com Instagram : kayajenn Facebook : https://facebook.com/JenniferKaya.OfficialPage
  http://www.jenniferkaya.com

  Reply
 • Makeup tutorial for outfit shoot <3

  Reply
 • Hej,
  Jag undrar vilka hemsidor du beställer kläder/ skönhetsprodukter ifrån och om du beställer dem till Sverige/Monacco/Marbella? Jag bor i Schweiz och en del skickar inte hit, alternativt att frakten blir väldigt dyr och man riskerar att åka på dyra tullkostnadrr :/ tack för en superfinblogg för övrigt :) ha en fin dag!

  Reply
 • Jag beställer från alla möjliga, haha! Skickar till Monaco och under sommaren till Marbella, har inte haft problem ännu. :-) Tull får jag ibland, om det är från USA eller Australien, det suger ibland men oftast blir det inte mer än typ 18-20 eur! Kram!

  Reply
 • Super kul om du blandar in lite träning och hälsa i vloggarna :) och även i skrift :* som du skrev häromdagen att du skulle dela mer om träningen :) kram

  Reply
 • Stilen din er fantastisk!

  Hva er din vekt og høyde? :-)
  klem!

  Reply
 • exakt samma här om instagram, nu finner jag massa inspiration och härliga konton där! det har fått nytt liv! haha, ditt flöde är ju wow <3

  Reply
 • Jaaa! Jag hade verkligen älskat att se dina favorit smoothies! Vet att du älskar det antar därför att recepten är riktigt smaskiga!!

  Reply
 • Så inspirerande bilder! Och jag vill jätte gärna höra dina smoothie recept!

  Reply
 • I love instagram! Someting totally different i am trying tot learn swedish actually. Went to sweden a few years ago and you inspired me to learn it! I can say hej and how are you and my name! Haha pretty proud about it. Have a nice day!

  Reply
 • Hiiii janni,

  Love your blog! And what a pro foto’s you make every day again and again!! Keep on going. I am gonna starts making your smoothies Tommorrow ;P btw where is your ankle bracelet from..? X Celine from Holland

  Reply
 • Thanks babe! <3 It's from the beach in Mauritius! Xx

  Reply
 • Riktigt härliga bilder :)

  Reply
 • Hej Janni, Tack för fin blogg :) Inspirerande och bra kvalitet på bilder och videos som är vackra för ögat :)
  Jag är ute efter fina flytmadrasser att ha här på soliga Malta att flyta runt på, så jag undrar nu varifrån ananasen kommer? Något jag kan beställa kanske?
  Tack. /anna

  Reply
 • Tack, vad kul att höra! :D Våra är ifrån https://www.flowts.com/ :-) Kram!

  Reply