PERFECT NUDE

janni-deler-perfect-nudeL1001139
janni-deler-perfect-nudeL1001194
janni-deler-perfect-nudeL1001215
janni-deler-perfect-nudeL1001145
janni-deler-perfect-nudeL1001227
janni-deler-perfect-nudeL1001164

Storets top/ Levis shorts/ Leowulff bag (here!)/ Senso shoes

En look från tidigare i veckan! Jag har ju en liten kärlek för små väskor som ni säkert vet, vilket ofta betyder att jag har en liten väska och sen kameran i handen och jackan/tröjan knuten runt midjan haha! Nu kommer jag göra ett samarbete med Leowulff en tid framöver där jag ska styla några av deras väskor, och här är en av mina favoriter. Enkel, snygg och jag får plats med kamera och allt jag behöver. Jag älskar materialet på den då det är lite struktur vilket gör att den känns lyxig, men till ett bra pris. :-) Gillar detaljerna på handtagen också, när det är någon liten extra detalj så faller jag för det. Hörs lite senare med en video, puss! <3

//A look from earlier this week! I have a thing for small bags as you probably know, which most of the time means that I have a small bag and then the camera in my hand and a jacket/sweater around my waist haha! Now I will do a collab with Leowulff for a while where I’m gonna style some of their bags, and here’s one of my favorites. Simple, nice and I can fit my camera and everything I need in it. I love the material of it since it’s a bit structured which makes it feel luxurious, but to an affordable price. :-) I like the details on the handles as well, when there’s an extra detail I fall for it. Talk later, I’ll post a video later on tonight. Hugs! <3

In collaboration with Leowulff.

15 reaktioner på “PERFECT NUDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.