WHITE & BLUE

janni-deler-white-blueL1000759
janni-deler-white-blueL1000760
janni-deler-white-blueL1000804
janni-deler-white-blueL1000784
janni-deler-white-blueL1000768

Storets dress (here!)/ Phillip Lim bag (here!)/ Bershka sandals (similar here!)

God morgon babes! Såhär såg jag ut igårkväll när vi gick ner till stranden för solnedgång och middag, en skön sommarklänning och sandaler. :-) Jag packade ju med mig en hel del som ni såg i videon om ni kollade på den, men igår när vi gick bland stånden här i Seminyak så blev jag så sjukt shoppingsugen… Haha! Jag blir ofta det när jag är på såna här ställen, köper massa nya kläder för att det finns så mycket fint och är så otroligt billigt. När jag kommer hem undrar jag varje gång varför jag köpte allt, det passar liksom när man är här men när man kommer hem funkar plaggen inte alls. Ska försöka att inte göra samma sak den här gången, önska mig lycka till. ;-) Nu ska vi köra yoga vid poolen (underbart!) och sen frukost och utflykt! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! This was my look from last night when we went to the beach for the sunset and dinner, a comfy summer dress with sandals. :-) I packed so much with me here as you saw in the video if you watched it, but yesterday when we walked around in the stands here in Seminyak I ended up in such a shopping mood… Haha! I often feel that way when I’m in places like this, buy lots of new clothes because there’s so many nice things and it’s so cheap. When I get back home I always wonder why I bought it all, always pieces that is beautiful here but when you get home it doesn’t work at all. Will try not to do the same thing this time, wish me luck. ;-) Now we’re gonna do yoga by the pool (amazing!) and then breakfast and adventures! Talk later, HUGS <3

15 reaktioner på “WHITE & BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.