BUDDHA BAR

janni-deler-buddha-barL1000259
janni-deler-buddha-barL1000298
janni-deler-buddha-barL1000272
janni-deler-buddha-barL1000302
janni-deler-buddha-barL1000294

Bday dinner earlier this week at Buddha Bar Monaco – new fave place!

Innan jag glömmer bort dessa bilder och börjar bomba er med Bali-bilder måste jag bara visa stället vi åt på när Jon fyllde år. Vi gick till Buddha Bar i Monaco, jag har ätit där en gång innan men det var ganska längesen. Blev positivt överraskad den här gången, första gången jag går dit som veggo så jag beställde en vegetarisk sushi (som brukar vara ganska tråkig) och en mangosallad med avokado osv. Sushin vet jag inte ens vad jag ska börja säga om, den var så god en sushi kan bli typ haha! Killarna åt en blandning av allt och alla sa att det var väldigt gott också. Hett tips om ni är i krokarna där! :-) Nu ska vi sova efter en superfin solnedgång och god middag, vi hörs imorgon. Puss och god natt! <3

//Before I forget to show you these pictures and starts photo bombing you here from Bali I have to show the place we went to for dinner when Jon had his birthday. We went to Buddha Bar in Monaco, I’ve been there once before but it was a while ago. Actually got pretty surprised about how good it was, it was my first time there as a vegetarian so I ordered vego sushi (which usually is pretty boring) and a mango salad with avocado etc. Don’t even know where to start about the sushi, it was as good as sushi could get kinda haha! The guys had a mix of everything and they all said it was great too. A big tip if you’re around! :-) Now it’s time to sleep after a beautiful sunset and a good dinner, talk tomorrow. Kisses and good night! <3

22 reaktioner på “BUDDHA BAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.