GO KARTING

janni-deler-go-kartingL1040606
janni-deler-go-kartingL1040625
janni-deler-go-kartingL1040609 copy
janni-deler-go-kartingL1040611
janni-deler-go-kartingL1040618
janni-deler-go-kartingJ1230483

Yesterdays mission – go karting!

God morgon babes! Det här gjorde vi igår, haha! Det var längesen jag åkte gokart, men herregud vad kul det är. :-) Det var en ganska stor bana och vi var ett ganska stort gäng, det som var ett minus var att det var typ 5 andra killar på banan som vi inte kände och dom var inte direkt snälla när dom körde. Jag hade kul iallafall, gasade som aldrig förr och skrattade massor. Roligt att göra lite utflykter här också, vi är rätt så duktiga på att vara bekväma och stanna hemma/gå ner till stranden hehe. ;-) Idag är det lite grått ute, det kanske spricker upp men just nu är det grått. Ganska bra för mig eftersom jag måste börja packa, drar till New York på onsdag så måste planera lite outfits. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! This is what we did yesterday, haha! I haven’t done go karting in a while, but oh my it’s fun. :-) It was a pretty long track and we were a big group of friends, the only minus was that it was around 5 other guys on the track that we didn’t know and they weren’t really nice on the track. I had fun anyway, drove like never before and laughed a lot. Fun to do some adventures around here too, we’re pretty good at staying at home/go to the beach hehe. ;-) Today the weather is pretty grey, the sun will probably show up later but right now it’s grey. Pretty good for me since I have to start packing, I’m heading to New York on wednesday so I have to plan some outfits. Talk later, HUGS <3

18 reaktioner på “GO KARTING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.