GREEN VELVET

janni-deler-green-velvetl1100743
janni-deler-green-velvetl1100729
janni-deler-green-velvetl1100679-copy
janni-deler-green-velvetl1100725
janni-deler-green-velvetl1100770

Nelly dress (here!)/ Chanel bag/ Guiseppe Zanotti shoes (in black here!) – adlinks

God morgon babes! Hur mår ni idag? :-) Jag mår bra, känner äntligen att energin börjar komma tillbaka. Här är min outfit från födelsedagsmiddagen, en grön velvet klänning. Matchade snyggt med mina gröna skor. ;-) Vet inte vad som hände med kameran men alla bilder var lite suddiga mot slutet, verkar som vi hade någon konstig inställning på men jag tänkte att ni ser outfiten iallafall. Idag ska vi ta en promenad in till Marbella och äta lunch på Celicioso, stället jag visade i min restaurang-guide video härifrån. Har bara ätit frukost där innan så det ska bli kul att prova deras lunch! Återkommer med vad jag tycker. Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you today? I feel great, finally feel that my energy is coming back. Here’s my look from the b-day dinner, a green velvet dress. Matched perfectly with my green heels. ;-) Not sure what happened to the camera but all the pictures in the end got a bit blurry, seems like we had some kind of weird setting but I thought you could see the outfit at least. Today we’re going for a walk to Marbella for lunch at Celicioso, the place I showed you in my restaurant guide video from here. I’ve only tried their breakfast before so it will be fun to try out their lunch! I will get back to you with my thoughts. Talk later, kisses and hugs <3

24 reaktioner på “GREEN VELVET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.