BDAY PARTY

janni-deler-bday-partyl1100781
janni-deler-bday-partyl1100618
janni-deler-bday-partyl1100628
janni-deler-bday-partyimg_9459
janni-deler-bday-partyl1100795
janni-deler-bday-partyl1100782
janni-deler-bday-partyl1100800
janni-deler-bday-partyl1100822

Snaps from last nights bday dinner! <3

Alltså dagarna här, förstår inte vart dom tar vägen. Man hamnar alltid någon annanstans, det drar ut på tiden eller så är det bara kväll helt plötsligt. Här är iallafall lite bilder från kvällen igår när vi firade min underbara pappa. <3 Superhärlig kväll! Vi åt på Mosh som jag pratat om tidigare, och maten var om möjligt ännu bättre än innan. :-) Älskar det stället! Vi var ett stort gäng och det var så kul att se hur många härliga vänner som kom för att fira min lilla pappi. Han fick en cykel av oss, men han kunde såklart inte gissa det när vi kom med paketet. ;-) Kommer posta outfiten jag hade på mig imorgon! Nu – laga en sen middag och sen redigera bilder. Puss och god natt <3

//The days here, don’t know what happens to them. You always end up somewhere else, it takes longer than you thought or it’s just night all of a sudden. Anyhow, here are some pics from last night when we celebrated my amazing dad. <3 Such a nice night! We went to Mosh for dinner that I’ve told you before, and the food was better than ever if that’s even possible. :-) Love that place! We were a big group of people and it was so fun to see so many amazing people being there to celebrate my little dad. He got a bike from us, but of course he couldn’t tell when we arrived with the package. ;-) Will post my outfit from the night tomorrow! Now – cook a late dinner and then edit some pictures. Kisses and good night <3

11 reaktioner på “BDAY PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.