MALDIVES FROM ABOVE

janni-deler-maldives-above-dronedji_0123
janni-deler-maldives-above-dronedji_0109
janni-deler-maldives-above-dronedji_0117-redigera
janni-deler-maldives-above-dronedji_0112
janni-deler-maldives-above-dronedji_0126-redigera

Drone shots from the small sand island we went to, just too beautiful…

God morgon babes! Här var vi igår… Jag får typ nypa mig i armen när jag inser vilka ställen vi får se och uppleva! Helt galet. Känns nästan overkligt och photoshoppat när jag kollar igenom bilderna, haha! Här får man istället dra ner färgerna så det inte ska se fejk ut, det är bara så mycket färger överallt. Vi är världens härligaste gäng här, så underbart att träffa människor från olika delar av världen och upptäcka alla dessa ställen med. Bästa som finns! :-) Idag står en kort surfsession på schemat och sen ska vi åka till Four Seasons hotel för lunch och kanske lite spa… :-) Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! This is where we were yesterday… I almost have to pinch myself in the arm when I realize what places I get to see and experience! Just crazy. Almost feels unreal and photoshopped when I go through the pictures, haha! Here I have to take down the colors so it doesn’t look fake, it’s just so colorful everywhere. We’re the best group here, so nice to meet people from different places in the world and experience all these places with. Best thing there is! :-) Today we have a short surf session on the schedule and then we’re heading to Four Seasons hotel for lunch and maybe some spa… :-) Talk soon, HUGS <3

36 reaktioner på “MALDIVES FROM ABOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.