FLOWER DRESS

janni-deler-flower-dress-maldivesl1140940-redigera
janni-deler-flower-dress-maldivesl1150059-redigera
janni-deler-flower-dress-maldivesl1150037-redigera-copy
janni-deler-flower-dress-maldivesl1140996-redigera
janni-deler-flower-dress-maldivesl1140990-redigera

Sunset moment at FSmaldives, wearing Na-Kd dress (here!) – adlink

God morgon hjärtan! Här är gårdagens efter-spa look, ville klä upp mig lite när vi äntligen var på en fin ö. :-) Självklart barfota hela dagen, har inte haft skor på mig sedan vi lämnade flygplatsen haha! Känner mig som en riktig island kid. ;-) Jon och jag fick lite alone time igår och stannade kvar på resorten för en massage och mys. Vi båda älskar att ha folk runtomkring oss men ibland är det mysigt och viktigt att umgås lite själva. Vi passade på när vi var på en paradisö helt enkelt, kändes som rätt tillfälle haha! Nu har vi precis kommit fram till surfstället men idag ser det stooort ut, så jag väntar in lite mindre vågor. Killarna skriker här för att dom är så peppade på att hoppa i vattnet, blir kul att kolla hur det går härifrån båten. Hörs sen, puss <3

//Good morning loves! Here’s yesterdays after-spa look, wanted to dress up a little when we finally were at a nice island. :-) Of course barefoot all day, haven’t had shoes on since we left the airport haha! Feeling like a true island kid. ;-) Jon and I got some alone time yesterday and stayed at the resort for a massage and chill. We both love to have people around us but sometimes it’s nice and important so spend some time alone. We took the chance when we were on a paradise island, felt like the right time haha! We just arrived to the surf spot but it looks biiig today, so I’m waiting for the smaller waves. The guys are screaming here because they’re so stoked on getting in the water, it will be fun to see how it goes from the boat. Talk later, hugs <3

32 reaktioner på “FLOWER DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.