KELLY BAG

janni-deler-kelly-bagdsc_5555
janni-deler-kelly-bagdsc_5565
janni-deler-kelly-bagdsc_5558
janni-deler-kelly-bagdsc_5567

Alexander Wang sweater (similar here!)/ Hermes Kelly bag

Hej babes! Älskade att läsa kommentarerna under Marcus inlägg, haha! Vet att jag fått lite frågor om vem det är som är med oss hela tiden, så det var ju dags att han fick introducera sig själv. ;-) Jag kände redan i måndags morse att jag hade något i kroppen, var lite snuvig men körde på i full fart som alltid… Vaknade tidigt imorse och var kokhet/iskall. Jag är ju sällan sjuk så när jag väl är det blir jag väldigt sjuk, vilket suger. Så nu ligger jag här på hotellrummet och har sovit fram tills nu typ, Jon var världens bästa kille och hämtade upp min mat imorse. Så segt att bli sjuk mitt under cleansen, hade verkligen sett fram emot att må toppen! Förhoppningsvis kan den maten hjälpa mig att bli frisk snabbare, intalar mig det iallafall. :-) Har fortfarande inga bilder men hittade dessa på datorn, hur söt är den här väskan? Inte min men gillar den, har inte varit ett så stort fan av dom väskorna innan men när jag såg den här lilla rosa så hittade jag en jag gillar. Nu – dricka te och sova mer. :-( Hörs sen, puss <3

//Hey babes! Loved to read the comments under Marcus post, haha! I know that I’ve gotten some questions about who it is that’s always with us, so it was time for him to introduce himself. ;-) I felt this monday morning that I had something going on in my body, a bit of a cold but I went for full gas as usual… Woke up early this morning and I was boiling/ice cold. I’m rarely sick but when I am I get super sick, which sucks. So now I’m here in the hotel room and I’ve been sleeping until now, Jon was the best bf this morning and picked up my food. Sucks to be sick in the middle of the cleanse, I really looked forward to how good I would feel! Hopefully this food can help me get back on track faster, at least that’s what I tell myself. :-) Still don’t have any pictures but I found these on the computer, how cute is this bag? Not mine but I like it, I haven’t been a huge fan of these bags before but when I saw this cute pink one I found one I like. Now – drink tea and sleep more. :-( Talk later, hugs <3

14 reaktioner på “KELLY BAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.