DINNER TIME

janni-deler-dinner-timeimg_5582-copy

Dinner with Mira at her place. <3

Hej babes! Jag har varit sängliggandes hela dagen, så himla tråkigt. :-( Har verkligen mått skit, tror det är influensan efter lite googlande. Hoppas att jag mår bättre imorgon, finns inget värre än att vara sjuk. Har knappt kunnat äta idag även om all mat varit supergod, jag är bara inte ett dugg hungrig. Har försökt trycka i mig maten iallafall då jag vet att man behöver det. På tal om mat så måste jag bara visa lyx-middagen vi åt hemma hos Mira sist vi var i Sthlm. Hon är ju för mysig! Vi beställde allt vi var sugna på från Foodora, älskar verkligen konceptet med härlig restaurangmat hemma. Skagen, skaldjur och goda ostar… Nu – försöka sova för natten och håll tummarna för att jag vaknar friskare imorgon. PUSS <3

//Hey babes! I’ve been in bed all day, sucks. :-( I’ve really been feeling like shit, I think it’s the flu after some googling. Hopefully I will feel better tomorrow, there’s nothing I hate as much as being sick. I’ve barely been able to eat anything today even though the food has been so good, I’m just not hungry. Been trying to force myself to eat since I know I need it. Speaking of food I just have to show this nice dinner we had at Mira’s place last time we were in Sthlm. She’s the best! We ordered everything we wanted from Foodora, I really love the concept with nice restaurant food at home. Skagen, seafood and cheese… Now – try to sleep for the night and fingers crossed I’ll feel better tomorrow. HUGS <3

16 reaktioner på “DINNER TIME”

 • PutAllOnMe says:

  That is the exact smile I have when food is around :)
  xx
  http://putitallonme.com/

 • Ines says:

  Hi baby, I’m sorry you’re feeling sick… I can’t imagine how I’d feel from all the travel and weather change so constant. I would probably be sick too!!! Please feel better babe. Xx

 • Lovely Pictures, I hope you have a great Day! :-)

  Lisa | Joy Della Vita

 • pia says:

  what a delicious looking dinner :)
  Fash ‘n’ fudge
  Fash ‘n’ fudge

 • Rebecca says:

  Hallå, älskar dina bilder så himla mycket <333 alltid så himla fina, och fantastiska färger <33
  Skulle inte du vilja skriva ett inlägg om kamera + objektiv du använder för tillfället, hur du redigerar dina bilder?
  Och skriva vad du filmar med till dina videos och samt vilket program och hur du redigerar dem? Hur får du till så fina färger?

  tack för en så bra blogg<333

  • janni says:

   Tack fina <3 Jag får nog skriva ett sånt inlägg igen, var längesen jag skrev det. :-) Kram!

 • Sofie says:

  Oh! Vilken fantastisk middag, nu blev jag super hungrig… Krya på dig gumman, hoppas det går snabbt över. Tänker på dig, vi sjuklingar måste hålla ihop ;-P tänk på att vila, dricka mkt och bara tänka på dig själv, ingen stress… :-) Puss & Kram

 • Maria says:

  Vilket smart koncept! Kanske man skulle prova ??

 • Sabina says:

  Looks delicious! I hope you’ll feel better soon! Hugs xo

  Sabina | http://www.IveGotSunshine.com

 • Alexandra says:

  Janni don’t worry about not eating much, with the flu one tends not to have much of an appetite. Just make sure you stay well hydrated, that’s really important. Also alternate ibuprofen and acetaminophen for the fever and body aches. Hope you feel better soon! =^)

 • Lovisa says:

  Hej Janni!! Här kommer en veg-fråga!

  Jag är inne på min andra månad som veg, love it!!! Jag har dock ätit fisk o räkor 3 gånger under denna tiden, och tänker att jag kommer fortsätta så här nu. Typ äta fisk när man blir bjuden, för de är i dessa bjud-sammanhang jag tycker hela veg-grejen är lite jobbig.. Jag vill inte vara omständig liksom!!

  Hur gör du? Jag antar att du äter fisk också med tanke på detta inlägg :)) Jag har varit lite off bloggar ett tag, men visst kör du fortf veg?

  Ha det fint

  • janni says:

   Åh vad härligt! :D Låter ju super! Jag åt helt veg (ingen fisk heller) i 8 månader, men när vi var på en båt i Indonesien så åt jag fisk för första gången sen nyår. Jag har blandat in lite fisk nu men inte varje dag, jag känner att det passar mig bättre när jag reser. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.