Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:50 | October 31, 2016

LATEST LOOKS

janni-deler-latest-outfits

Some of my latest looks – find them in the outfit category!

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår prima, vaknade tidigt och gick en promenad. Perfekt temperatur här nu på morgonen, inte för varmt och inte för kallt. Här är några av mina senaste looks, det var längesen jag gjorde ett sånt här collage. Insåg när jag gjorde det att jag har haft väldigt mycket svart på mig senaste tiden, vilket är väldigt ovanligt för att vara jag. :-) Nu vill jag höra vilken som är er favorit? Det är det jag tycker är roligast! Ha en underbar måndag, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, woke up early and went for a walk. Perfect temperature here now in the mornings, not too hot and not too cold. Here are some of my latest looks, I haven’t done this kind of collage in a long time. Realized when I did it that I’ve been wearing a lot of black lately, which is rare for me. :-) Now I want to know which one is your favorite? That’s what I like the most! Have a great monday, kisses and hugs <3


62 kommentarer62 kommentarer om “LATEST LOOKS”

  Nummer ett är min favorit! Älskar mönstret! Är dock inte läge att ha på sig det just nu. Svinkallt i Sverige. :(

  Reply

  Nummer 3 och 10 är verkligen fina, ha en rikigt bra dag?

  Reply

  but also like number 5, the jumpsuit looks too good on you x

  Reply

  Jag älskar nummer 2,4,8,10.

  Gillar din stil för övrigt men just dem är mina favoriter.

  Reply

  Den orange byxdressen är såååå jag! Både färg och form passar mig utmärkt.

  Reply

  Gud vad svårt, tycker alla dessa outfits är otroligt fina! :D Gillar byxdressar så säger nog 1 och 7!

  Reply

  Elsker alt du har på deg! Men mine absolutte favoritter må være 1,2,6,8,9,10 og 12 haha

  Reply

  1,5 & 12 :) you are sooooooooooooooo beautiful it’s quite unbelievable!

  Reply

  The second and third (both black!) and the last one are my faviourites, but you look like a supermodel in all of them!

  Reply

  Nummer 9 var UNDERBAR! kanske extra mycket pga omgivningen också ;)

  Reply

  I like the jumpsuit in 1 and the dress in 2 a lot! But the heels with “wings” are always amazing too, still want them haha!

  Reply

  My heart goes out to number 4 <3 So in love!!!

  Reply

  Hi janni
  I would like to know what camera do you use to take photos and video
  Thank you

  Reply

  Åh älskar verkligen alla dina outfits! Men min favorit skulle jag nog säga är ettan! Så grymt fin!

  Reply

  I liked nr.2 and 10 the most! But I liked the other clothes as well.

  Reply

  Hi Janni,
  I love you outfits without any doubt, but the most I like No. 3, 8 and 12! Take care and greetings from Prague :) Andy

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här