LATEST LOOKS

janni-deler-latest-outfits

Some of my latest looks – find them in the outfit category!

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår prima, vaknade tidigt och gick en promenad. Perfekt temperatur här nu på morgonen, inte för varmt och inte för kallt. Här är några av mina senaste looks, det var längesen jag gjorde ett sånt här collage. Insåg när jag gjorde det att jag har haft väldigt mycket svart på mig senaste tiden, vilket är väldigt ovanligt för att vara jag. :-) Nu vill jag höra vilken som är er favorit? Det är det jag tycker är roligast! Ha en underbar måndag, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, woke up early and went for a walk. Perfect temperature here now in the mornings, not too hot and not too cold. Here are some of my latest looks, I haven’t done this kind of collage in a long time. Realized when I did it that I’ve been wearing a lot of black lately, which is rare for me. :-) Now I want to know which one is your favorite? That’s what I like the most! Have a great monday, kisses and hugs <3

62 reaktioner på “LATEST LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.