FORTUNE TELLER

janni-deler-fortune-tellerdsc_2348-redigera-2
janni-deler-fortune-tellerdsc_2374-redigera-2
janni-deler-fortune-tellerdsc_2377-redigera-redigera
janni-deler-fortune-tellerdsc_2369-redigera-2-copy
janni-deler-fortune-tellerdsc_2363-redigera-2
janni-deler-fortune-tellerdsc_2387-redigera

RayBan glasses/ Scotch & Soda top/ Nelly jeans (here!)/ Rebecca Minkoff bag (another color here!)/ Saint Laurent shoes (here!)  -contains adlinks

God morgon babes! Här är gårdagens look innan jag bytte om för att matcha Livvan. ;-) Nu kan man ha jeans och tisha och det är inte för varmt, vilket är ganska skönt. Det här hade varit snyggt med en kappa eller en fluffig jacka också, så kommer jag bära det när jag är i kallare väder. :-) Älskar verkligen mina boots, har använt dom massor! Har börjat använda mer svart senaste tiden, gillar det. Nu sitter vi bänkade framför skidtävlingen på tv, vi har ätit frukost med pappa så vi är samlade haha! Det är ju fars dag idag så vi köpte blommor och frukost och knackade på, mysmorgon. Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! Here’s yesterday’s look before I changed to match Livvan. ;-) You can wear jeans and a t shirt here now and it’s not too warm, which is pretty nice. This would look good with a coat or a fluffy jacket too, so that’s how I will wear it when I’m in colder weather. :-) I really love my boots, I’ve used them a lot! I’ve started to use more black lately, like it. Now we’re all stuck in front of the ski race on tv, we had breakfast with my dad so we’re all together haha! It’s fathers day today so we bought flowers and breakfast and went over here, cozy morning. Talk later, hugs <3

21 reaktioner på “FORTUNE TELLER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.