LOOK ALIKES

janni-deler-look-a-likedsc_2443-redigera-redigera-redigera-redigera-2
janni-deler-look-a-likedsc_2481
janni-deler-look-a-likedsc_2444-redigera
janni-deler-look-a-likedsc_2455
janni-deler-look-a-likedsc_2457
janni-deler-look-a-likedsc_2473-redigera

Matchy matchy with the little one today <3

Alltså har ni sett något sötare… Vi åkte till La Canada som är ett stort shoppingcenter här, jag har inte varit där på evigheter! Vi skulle kolla i lite butiker och kanske shoppa lite, men det var roligare att kolla barnkläder. ;-) Jag köpte en look till Livvan (som jag kallar henne), haha! När vi kom hem ville hon prova så jag bytte om på henne och insåg att jag hade en typ exakt likadan outfit så jag bytte om också. När vi var ombytta och klara gick vi ut för en kvällspromenad till affären, haha! Världens sötaste lilla unge, som jag tycker om henne. <3 Nu har min look alike gått och lagt sig så syster och jag ska kolla film och äta svenskt godis som vi köpte på den svenska matbutiken. Myskväll! Ha en fin kväll ni också, puss och kram <3

//Have you ever seen anything cuter… We went to La Canada which is a big mall here, I haven’t been there in ages! We were going to check out some stores and maybe do some shopping, but it was way more fun to look at baby clothes. ;-) I bought a look to Livvan (as I call her), haha! When we got back home she wanted to try it on so I changed on her and realized that I had almost the exact same look so I changed too. When we were changed and ready we went out for a night walk to the store, haha! The cutest little kid, oh how much I like her. <3 Now my look alike went to bed so my sister and I will watch a movie and eat some swedish candy that we bought in the swedish food store. Chill night! Have a great night you too, kisses and hugs <3

16 reaktioner på “LOOK ALIKES”

 • Elsa Winge says:

  Men gud så gulligt haha!

 • Charlène says:

  Hey Janni!

  I love your blog and your pics! I have a blog too, and I would like to know how you edit your pics?

  Thanks for your answer,
  sorry for my bad english… i’m french!

  Bye,

  CHA xx

 • Nora says:

  I love all your handbag! Can you please do a video were you show them and tell what you think about them and so on. <3

 • Alexandra says:

  Så söt, så söt!

 • Mina Oysul says:

  Too cute to be true.. x I don’t have any more words to describe the over flow of cuteness haha!

  I daily blog from LA for more travel and fashion check out my blog loves! http://www.thefeetonearth.com

 • Lina says:

  Hej Janni!
  Jag gillar verkligen din blogg!! Så underbar och fina bilder. Jag gillar även din youtube kanal!! Jag har länge viljat starta en youtube kanal och göra videos när jag reser och så. Men vet fortfarande inte om jag vågar. Men jag skulle iallafall vilja köpa en kamera som jag kan göra bra videos med. Jag har redan en systemkamera men skulle gärna ha något lite mindre att springa runt med haha. Men vill ju såklart att det ska vara bra kvalité. Så min fråga är vad filmar du med? Men sen kanske den är jättedyr så tänkte om du vet någon bra för under 7000kr vet du ingen så under går 8000kr också bra haha. Och sen vara min plan även att göra videos där jag slipper prata då jag inte riktigt vågar än så att jag kunde göra videos där jag har musik och vad rekommenderar du då. Gärna något gratis eller billigt. ( har en idé med musiken så det jag undrar mest är om kameran) Detta kanske var en jättejobbig och lång fråga men ja. Hoppas du har en bra dag iallafall. (Nu är det kväll här iallafall men du kanske inte läser detta förens imorgon och då hoppas jag du får en bra dag annars hoppas jag att du har haft en bra dag, haha)

  • janni says:

   Hej söta! Tack! <3 Prova är mitt tips, och gillar du det inte behöver du ju inte göra det. :-) Jag har tyvärr inga tips på såna kameror, jag har bara systemkameror så kan inte tipsa om någon just nu... Vill prova det innan! Jag tar musik från Epidemic sound, där betalar du lite varje månad. Kram!

 • Matilda says:

  Men åhh vad söta! <3

 • Enna says:

  Så sött!!

 • Lenka says:

  Hey Janni :-) Your little niece is sooo cute and these pics are so sweet ;-) enjoy the time w your family! BTW your matching outfits are more than perfect ;-)

  Hugs ,

  L.

 • Quality time with an adorable niece. Enjoy.

 • alex says:

  Love your blog! Can you tell me what lenses are used to make those pictures? They are stunning! Ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published.