LONG COAT

janni-deler-long-coatj1360998-redigera
janni-deler-long-coatj1370030-redigera
janni-deler-long-coatj1370067-redigera
janni-deler-long-coatj1370051-redigera
janni-deler-long-coatj1370016-redigera

Na-Kd coat (here!) and top (here!)/ Storets skirt (here!)/ Rebecca Minkoff bag/ Nelly shoes (here!)  -contains adlinks

Dagens look kommer här! Vi drog ut och plåtade lite för Jons väskföretag som är här för att plåta och ha möten i veckan, dom kom hit nu ikväll så vi stack ut direkt. :-) Plåtade min look också och idag tog jag faktiskt på mig en kappa. Det blir kallare här på kvällarna nu och jag hatar att frysa, haha! Vi kom nyss hem och lagade pasta med massa chili och parmesan till middag, så gott! Ska försöka tvinga Jon att göra en brasa nu, älskar lukten av det plus att det värmer upp huset så skönt. När vi är här under julen brukar vi alltid tända brasa så jag kanske får lite julkänsla. ;-) Hörs imorgon, hoppas ni har en mysig kväll. Puss <3

//Here’s today’s look! We went out to shoot some for Jon’s bag company and they are here to shoot and have meetings this week, they arrived tonight so we went out to shoot straight away. :-) I took some pics of my look as well and today I actually wore a coat. It’s getting colder here at night and I hate to be cold, haha! We just got back home and made pasta with lots of chili and parmesan for dinner, so good! Will try to force Jon to make a fire in the fire place now, I love the smell of it and it heats up the house so good. When we’re here during christmas we always have a fire so maybe I’ll get some christmas feelings. ;-) Talk tomorrow, hope you will have a great night. Hugs <3

14 reaktioner på “LONG COAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.