Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:08 | November 15, 2016

DOUBLE RICH CHOCOLATE OATMEAL

janni-deler-double-rich-chocolate-oatmeall1160528 janni-deler-double-rich-chocolate-oatmeall1160523-copy janni-deler-double-rich-chocolate-oatmeall1160526 janni-deler-double-rich-chocolate-oatmeall1160536

Perfect breakfast – oatmeal with fitnessguru chocolate protein (here!), pomegranate, bananas and coconut. 

God morgon babes! Så här kickstartade jag dagen, med chokladgröt toppat med granatäpple, banan, kokos och lite frön. Så gott! Jag brukar ju göra proteingröt när jag gör gröt, och det är superenkelt. Jag kokar upp gröten, gör det alltid i kastrull då jag tycker det är godare, och när den är klar stänger jag av plattan och häller i en portion protein. Just nu är jag inne på double rich chocolate, det blir så gott… Speciellt när man toppar med granatäpple! Hett tips till er, man håller sig mätt länge. :-) Nu ska jag jobba lite och sen ska vi ut och luncha, så vi hörs sen. PUSS <3

//Good morning babes! This is how I kickstarted my day, with chocolate oatmeat topped with pomegranate, banana, coconut and some seeds. So good! I usually do protein oatmeal when I make oatmeal, and it’s super easy. I cook oatmeal, I always make mine on the stove since I like that the best, and when it’s done I turn it off and add a portion of protein powder. Right now I’m totally in to double rich chocolate, and it’s so good… Especially when you top it with pomegranate! Great tip to you guys, you keep full for a long time. :-) Now I’m gonna get some work out of the way and then we’re heading out for lunch, so I’ll talk to you later. HUGS <3

In collaboration with Fitnessguru.


10 kommentarer10 kommentarer om “DOUBLE RICH CHOCOLATE OATMEAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser supergott ut! http://wlaukkanens.se

  Reply
 • Best breakfast :) nut butter and banana on choc protein oats just has me every time!

  Reply
 • Alltså jag dör vad gott med chokladgröt!

  Reply
 • I know… Magiskt haha!

  Reply
 • Hej Janni,
  lite off topic på det här inlägget, men jag skulle vilja att du skrev ut på outfit-inläggen vem som har fotat. Jag vet ju att det oftast är Jon, men det skulle ändå vara intressant. Tycker de som fotar är värda lite cred också :)
  Typ som Angelica Blick skriver “PHOTOS BY JOSEFINE LAUL” eller “PHOTOS BY RASMUS LINDHAL / EDIT BY ME”
  Ha en superfin dag!
  kram

  Reply
 • Åh okej, vet inte men ibland gör jag det! :-) Kram!

  Reply
 • Hej Janni! Kan du inte ha en frågestund här på din blogg eller på din youtube kanal? Tycker det var längesen sen sist ;) Kram!

  Reply
 • allt innehållande choklad i titeln <3

  Reply
 • Hahaha!

  Reply
 • Yummy! I wanna try, hehe. Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply