DOUBLE RICH CHOCOLATE OATMEAL

janni-deler-double-rich-chocolate-oatmeall1160528
janni-deler-double-rich-chocolate-oatmeall1160523-copy
janni-deler-double-rich-chocolate-oatmeall1160526
janni-deler-double-rich-chocolate-oatmeall1160536

Perfect breakfast – oatmeal with fitnessguru chocolate protein (here!), pomegranate, bananas and coconut. 

God morgon babes! Så här kickstartade jag dagen, med chokladgröt toppat med granatäpple, banan, kokos och lite frön. Så gott! Jag brukar ju göra proteingröt när jag gör gröt, och det är superenkelt. Jag kokar upp gröten, gör det alltid i kastrull då jag tycker det är godare, och när den är klar stänger jag av plattan och häller i en portion protein. Just nu är jag inne på double rich chocolate, det blir så gott… Speciellt när man toppar med granatäpple! Hett tips till er, man håller sig mätt länge. :-) Nu ska jag jobba lite och sen ska vi ut och luncha, så vi hörs sen. PUSS <3

//Good morning babes! This is how I kickstarted my day, with chocolate oatmeat topped with pomegranate, banana, coconut and some seeds. So good! I usually do protein oatmeal when I make oatmeal, and it’s super easy. I cook oatmeal, I always make mine on the stove since I like that the best, and when it’s done I turn it off and add a portion of protein powder. Right now I’m totally in to double rich chocolate, and it’s so good… Especially when you top it with pomegranate! Great tip to you guys, you keep full for a long time. :-) Now I’m gonna get some work out of the way and then we’re heading out for lunch, so I’ll talk to you later. HUGS <3

In collaboration with Fitnessguru.

10 reaktioner på “DOUBLE RICH CHOCOLATE OATMEAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.