NELLY BLACK FRIDAY

janni-deler-nelly

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!   – adlinks

God morgon babes! Black Friday är här!! Min favorit Nelly kommer köra olika erbjudanden varje timme hela dagen idag, det startade 00.00 och fortsätter fram till 23.59. Nu klockan 09.00 – 10.00 kör dom upp till 80% off på alla “Nelly Faves”, alltså deras favoriter på hemsidan. Dom har även en generell rabatt, 20% off på allt (förutom vissa märken som står på hemsidan). Ni kommer till deras hemsida HÄR! Jag har valt ut några av mina favoriter och de flesta av sakerna ovan är påväg hem till mig nu. ;-) Nu när jag har rensat och allt, haha! Happy shopping babes, puss <3

//Good morning babes! Black Friday is here!! My favorite Nelly will have different offers every hour all day today, it started at 00.00 and will continue until 23.59. Now at 09.00 – 10.00 they have 80% off all the “Nelly Faves”, so all of their favorites on the website. They also have a discount all day, 20% off everything (except some brands that you can find info about on the website). You’ll get to their site HERE! I picked out some of my favorites and most of these things above are one their way to me now. ;-) Now when I’ve cleaned out my closet and everything, haha! Happy shopping babes, hugs <3

In collaboration with Nelly.com.

3 reaktioner på “NELLY BLACK FRIDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.