MY GENES

janni-deler-dna-test-new-life-geneticsl1160790
janni-deler-dna-test-new-life-geneticsl1160798-copy
Did a DNA-test this summer and got the result – super interesting!

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår strålande, äntligen har jag fått tillbaka lite energi. Jag funkar verkligen inte utan sömn… På tal om mående, vet inte om ni minns det men i somras gjorde jag ett DNA-test (se en video från när vi gjorde det HÄR!). Har sett lite frågor om resultatet från några av er och jag fick det för några månader sedan, otroligt spännande! Jag gjorde ett fitness-test som visar hur jag bör träna, vad jag borde äta/inte äta för att må optimalt och hur jag ska fördela min mat (kolhydrater, protein osv) för att göra det lättast för min kropp att ta upp. Jag älskar ju sånt här och tycker det är sjukt spännande, man läser ju ofta olika teorier och provar men här får man alltså reda på ens gener och hur man kan optimera för sin egen kropp. :-) Det är en vän till min pappa som har startat det här, så det var så vi fick reda på det från början. Jag har pratat med honom och har nu fått en rabattkod om ni är sugna på att prova, med “JANNI10” får ni 10% rabatt på alla tester och ni kommer till hemsidan HÄR! Man får hem lådan, tar “topsarna” i munnen, skickar tillbaka det och får resultatet online efter några veckor. Det var otroligt intressant! Hörs lite senare, dags för oss att flyga! Puss <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, finally got some energy back. I really can’t function without my sleep… Speaking of how I feel, not sure if you remember but this summer I did a DNA-test (see a video from it HERE!). I’ve seen some questions about the result from some of you and I got it a few months ago, so interesting! I did the fitness test that shows how I should train, what I should/should not eat to feel the best and how I should distribute my food (carbs, protein etc) to make it the easiest for my body to get the energy. I love this kind of stuff and I think it’s super interesting, you read lots of different theories and try it but here you get to know your genes and how you can optimize for your own body. :-) It’s a friend to my dad who started this, so that’s how we got to know about it. I’ve talked to him and I’ve gotten a discount code if you feel like trying it out, use “JANNI10” to get 10% off all the tests and you can go to the website HERE! You get this box to your home, take the “cotton sticks” in your mouth, send it back and get the results online after a few weeks. It was so interesting! Talk soon, time for us to fly! Hugs <3

In collaboration with New life genetics.

9 reaktioner på “MY GENES”

 • julia says:

  Åh vad spännande, älskar också sånt här som de hälsofreak jag är! Kan du inte skriva lite om vad resultatet visade för dig och hur du tänker kring det, är det något ändrat gällande träning och hälsa efter det? Skulle vara kul och höra :) KRAM!

  • janni says:

   Så spännande!! :-) Jag fick veta hur jag borde fördela maten vilket är något jag försökt tänka mer på, även vad för typ av mat som är bra för mig. :-) Jag skulle dra ner på koffein vilket jag gjort också, känner absolut att det är bättre för mig! En hel del grejer jag kan förbättra, haha! Kram!

 • Andrea says:

  10% rabatt är väl i minsta laget?
  På denna typ av produkt borde det gå att ge betydligt högre rabatt eftersom priserna är väldigt höga.
  299 euro är faktiskt nästan 3000 sek och några hundralappar billigare lär väl knappast få någon att beställa på grund av rabatten.
  30% rabatt skulle säkert ge en del nya beställningar – kanske skulle även jag beställa då.

  • janni says:

   Det var allt dom kunde ge, då det är en dyr process så kunde dom inte minska det mer tyvärr. :-)

 • Lisa says:

  And what’s your result? Will you do a video about it?

  • janni says:

   It was a loot of different things as my result, will see if I can make a video about it! :-) Xx

 • Mimi says:

  It would be great to hear what kind of results you had. What kind of sports is for you and what kind of food you should be eating. Do a vlog about the results! : )

 • Paula says:

  so cool! I’m a biologist so would love to do this! :P

  https://enjoybypaula.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.