STRIPES

janni-deler-stripesl1180945-redigera
janni-deler-stripesl1180967-redigera
janni-deler-stripesl1180991-redigera
janni-deler-stripesl1180959-redigera
janni-deler-stripesl1180978-redigera

Faithfull the Brand jumpsuit (here!)/ Shell anklet from Mauritius

Dagens look – slapp playsuit och en knut mitt på huvudet. Som sagt – skönt och avslappnat är melodin här! :-) Snart kommer lite mer vinter-looks, förstår om det är svårt att få inspiration till outfits när jag glider runt i sånt här när det är vinter i Europa men håll ut. Det kommer! Jag älskar att vara här men jag har lite ont i hjärtat samtidigt, min syster har det kämpigt där hemma med lillan som är väldigt sjuk och har haft magsjuka i över en vecka. Svårt att tänka på något annat och svårt att inte vilja vara där och klappa, krama och hjälpa till. Som tur är så är pappan hemma som hjälper till, men vill skicka lite extra kärlek här! <3 Nu blir det sömn, äntligen… Puss och kram! <3

//Today’s look – comfy playsuit and a bun on top of the head. As I’ve said – comfy and relaxed is the way to go here! :-) Will post some more winter looks soon, I understand if it’s hard to get inspiration for outfits when I walk around in stuff like this when there’s winter in Europe but hang in there. It will come soon! I love to be here but my heart is hurting a bit, my sister have a hard time at home with the little one who’s really sick and have had the stomach flu for over a week. Hard not to think about it and hard not to wanting to be there and hug, give love and help out. Luckily the dad is there to help out, but I want to send some extra love here! <3 Now it’s time to sleep, finally… Kisses and hugs! <3

18 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.