LOMBOK LIFE

janni-deler-l1180676
janni-deler-l1190004
janni-deler-l1190046
janni-deler-l1180976
janni-deler-l1180682-copy
janni-deler-l1190009
janni-deler-l1190059

Some snaps from our days here in Lombok <3

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag ligger helt utslagen i soffan och spanar ut över regnet. Vi surfade i tre timmar imorse så det gör typ ont att skriva på datorn. Mina axlar/armar/rygg är förstörda från allt surfande, haha! Fick massa roliga vågor idag så det går framåt iallafall, borde ha tränat på att paddla innan vi åkte hit dock. Det är det som gör det jobbigt! ;-) Nu har det regnat i typ 2 timmar, ganska mysigt faktiskt när jag ligger här och mailar. Ovan är lite blandade bilder från våra dagar här, utsikten från villan, surf, Jon <3 och världens minsta katt. Vi har det superskönt, känner mig väldigt lugn här borta. Hoppas ni får en fin lördag så hörs vi lite senare, puss och kram <3

//Good morning loves! How are you? I’m laying on the couch completely exhausted looking out on the rain. We surfed this morning for about three hours so it almost hurts to write on the computer. My shoulders/back/arms are destroyed from all the surfing, haha! Got lots of fun waves today so I’m progressing at least, should’ve practiced my paddle before I got here though. That’s what makes it tiring! ;-) It’s been raining for about 2 hours now, pretty cozy actually when I’m inside doing some emails. Above are some pictures from our days here, the view from the villa, surf, Jon <3 and the smallest cat in the world. We have a great time, I feel very calm over here. Hope you guys will have a great saturday and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “LOMBOK LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.