COMFY RED

janni-deler-red-dress-4-of-6
janni-deler-red-dress-6-of-6
janni-deler-red-dress-1-of-6
janni-deler-red-dress-3-of-6
janni-deler-red-dress-2-of-6
janni-deler-red-dress-5-of-6

RayBan glasses/ Bik Bok dress (here!) – adlink

Hej babes! Fullt ös idag, som vanligt haha! Min dator startar fortfarande inte, så har jag något proffs som läser här får den gärna hojta. Skärmen är död, inget ljud kommer när jag försöker starta den och när laddaren sitter i lyser det grönt… Mycket konstigt! Här är gårdagens slappa look, glider mest runt i klänningar som sagt. :-) Hittade ett litet hus mitt ute i skogen, så vi plåtade av min look lite snabbt. Svettig och härlig, precis som det ska vara haha! Nu sitter vi på flygplatsen och ska snart åka tillbaka mot Bali, så vi hörs när vi är där. Puss och kram <3

//Hey babes! Full speed today, as usual haha! My computer is still dead, so if anyone of you guys is a pro at this please let me know. The screen is dead, it doesn’t make any sound when I try to start it but when I have the charger in the computer there is a green light… So weird! Here’s yesterday’s comfy look, as I’ve mentioned I mostly walk around in chill dresses. :-) Found this cute little house in the middle of nowhere, so we shot my look quickly. Sweaty and nice, just as it should be haha! Now we’re at the airport and will soon fly back to Bali, so I’ll talk to you when we’re there. Kisses and hugs <3

25 reaktioner på “COMFY RED”

 • caroline says:

  Så fin!! Vad heter kameran som ni fotar med? Måste köpa en sådan! =)

 • När jag ser dina bilder känner jag bara att jag vill åka utomlands! Så härligt!

 • Elsa Winge says:

  Du ser precis lika fräsch ut som vanligt! Ha en bra dag, kram!

 • Neea says:

  My macbook air did the same thing. I had to change whole screen and it starded working again. But the same prize you can almost buy a new one… I hope it will start working again :)

 • Malin says:

  Jag antar att ni redan provat det men jag säger det ändå :) Det är inte bara ljusstyrkan som är satt på 0? :)
  Låter det som att fläkten går i gång? Har du tryckt länge på startknappen? :)

  Funderar på om det kan ha med att det är mindre ström i uttagen där eller något. Men då borde ju de andra också ha problem :/
  Kram

  • janni says:

   Åh ja, det provade jag typ det första… Nu har jag lämnat in den iallafall, så hoppas det går att fixa! :-) Kram!

 • Lou M. says:

  That’s such a beautiful dress, I love the rose print

  http://technicolor-heart.blogspot.com/

 • Lisa says:

  Try to plug the macbook onto a TV, and try the tv as your screen ;)

 • emma rubi says:

  hejsan. så härligt blogg <3

  När jag bodde i thailand så hände samma (tror jag) sak som mig. det va att vägguttagen utomlands överhettar laddaren så imellan sladdens magnet och datorn så hade det blivit någon typ av kortslutning. dom små prickarna som sitter i sladdens ende har åkt in lite granna. jag fick försöka att trycka ut dom. och när jag sedan satte i den i datorn igen så lyste det orange igen. min lyste nämligen också grönt å då vill det inte ladda. hoppas de är samma problem som jag hade som på din. baby olja lite granna kan göra att dom åker ut också :)

  Hoppas det löser dig :)

 • antela says:

  great pics dear =)
  have a nice day!
  kisses Blamod
  http://blamod.com

 • Louise says:

  Låter precis som min killes mac. Den ville helt plötsligt inte starta fast man kände att den “levde” på något sätt ändå. Vi lämnade in den på reparation på MacStore som lyckades laga den och spara allt på den! Det var tydligen någon kabel som gått sönder i den. :)

 • Lucie says:

  Oh you’re going to Bali again, how lucky! I really like this simple look, it must be so comfortable to just wear that right now when most of the world is burried under big sweter and bigger coat!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Marta Fernandes says:

  Although I don’t have a macbook and have never worked with one before, I’m going to assume it works like any other laptop in regards to the charger lights.

  Is this what you see: http://solverbase.com/w/File:MacBook-Charger-Green-Light.png

  If it is, it merely means your battery if fully charged. As long as the charger is plugged in, the charger light is always on, even if the laptop is turned off. That means that even if your computer is broken it’s perfectly normal for that light to be on.

  As for what’s wrong with your computer, it could be a display problem or the computer itself might be broken. You can try to find out by doing what someone here already suggested and connect your computer to a tv. If the computer is working the tv should behave as a display.

  Regardless of the issue, it sounds like you’ll have to take your computer to an Apple authorized service provider to have it fixed. Before you do that you might want to try some of these tips: http://news.softpedia.com/news/Things-to-Do-if-Your-MacBook-Does-Not-Turn-On-133615.shtml

 • Rebecka says:

  Jag hjälpte min syster att ta hennes MacBook till Apple store och där höll dom in tre knappar samtidigt så startades den igen. Det var alt, ctrl och shift (pilen som pekar uppåt) Håll in dom i några sekunder så kanske det löser sig! Dom pratade om att det ibland händer så när man kanske laddat datorn för länge och dom sa andra anledningar som lät mer komplicerade haha. Hoppas det funkar! kram <3

 • Muumuu says:

  I had the same problem with my MacBook Pro. Went to Apple Store Genius Bar and they were able to fix it quick. Also learned that never overheat the laptop nor the charger!! It will cause problems like these as well. So when charging, never cover the charger or it will overheat. The same goes with the laptop, make sure that it can breathe : ) So don’t use it on a pillow etc, because then the underneath of it will overheat and it stops working. In short, find Apple store. Hope it gets fixed.

 • Sofie says:

  Kan det vara så att själva start-tangent-knappen har slutat fungera? Testa isåfall ta ur batteriet och sätt i det igen och se om den startar då :)

 • Maggie says:

  Jag vet tyvärr inte hur man lagar en dator men jag är nyfiken på vilken storlek du har på klänningen? Jag tänkte beställa en likadan :) Kram!

 • Matt says:

  The new Macbook Pro is pretty dope so I would suggest the fancy option and just get a new one haha :)
  Otherwise, as suggested earlier, plugging into a TV is a great way to troubleshoot the issue.
  Good luck!

 • Laura says:

  Hi Janni!!

  My macbook did the same last year, and I took it to the apple store and told me it was a problem of the battery or something I hardly understood. The guy there did something and restart my computer.

  Don’t worry, once you come back home, you’ll for sure solve the problem!

  xx

 • Evelina says:

  Hej Janni! Min kompis hade samma problem. Hennes dator startade inte men nar hon satte i laddaren sa los det gront. Nar hon lamnade in den pa Apple sa dem att den var vattenskadad och hon var tyvarr tvungen att kopa en ny. Men jag hoppas det loser sig for dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.