MILK

janni-deler-milk-1-of-7
janni-deler-milk-3-of-7
janni-deler-milk-6-of-7
janni-deler-milk-5-of-7-copy
janni-deler-milk-7-of-7
janni-deler-milk-4-of-7

Yesterday’s food at Milk Espresso – amazing spot!

Det här är maten jag pratade om igår… Hur gott ser det ut? Ett riktigt ballt ställe också, älskade inredningen och stämningen där. Jag tog en bowl med massa olika grönsaker, hummus och en ginger/carrot juice. All mat såg fantastisk ut så hade vi stannat här på Lombok längre hade jag lätt åkt tillbaka. ;-) Min dator är fortfarande död så jag får se hur jag löser det. Inte så lätt när man är på ett sånt här ställe, men imorgon åker vi tillbaka till Bali så jag håller tummarna för att dom kan hjälpa mig där! :-) Hörs imorgon hjärtan, puss och kram <3

//This is the food I talked about yesterday… How tasty does it look? Such a cool place too, loved the interior and the atmosphere there. I had a bowl with lots of different vegetables, hummus and a ginger/carrot juice. All the food looked amazing so if we would’ve stayed here at Lombok longer I would for sure go back there. ;-) My computer is still dead so I’ll see how I will solve it. Not super easy when you’re in a place like this, but tomorrow we’re flying back to Bali so I’m hoping they can help me there! :-) Talk tomorrow loves, kisses and hugs <3

21 reaktioner på “MILK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.