SUIT AND SNEAKERS

janni-deler-suit-sneakers-2-of-6-2
janni-deler-suit-sneakers-5-of-6-2
janni-deler-suit-sneakers-3-of-6-2
janni-deler-suit-sneakers-6-of-6-2
janni-deler-suit-sneakers-4-of-6-2
janni-deler-suit-sneakers-1-of-6-2
Nelly scarf (on sale here!)/ Blazer from Spain (similar here!)/ Janni for Sanne Alexandra pants/ Balenciaga bag (here!)/ Jim Rickey shoes (here!)  – adlinks

Dagens look – suit och sneakers. Älskade kombo, tröttnar aldrig på det och det funkar alltid när man inte vet vad man ska ha på sig. Snyggt med någon fluffig jacka över också, men det var det lite för varmt för här idag. :-) Julfeelingen kommer till mig mer och mer, ser ni hur gulligt dom har dekorerat här i Monaco? Tycker det är så fint! Vi gick ut en sväng på stan för att kolla presenter (Marcus fyller år snart), men det slutade med att jag köpte “smoothie-muggar” till oss alla istället haha! Tycker det blir så mycket godare när man dricker smoothies ur såna, ska visa er sen så ni förstår vad jag menar. Nu ska jag sätta mig och jobba lite, tror vi ska ut och käka middag med några vänner ikväll vilket ska bli mysigt. Vi går sällan ut och äter när vi är här i Monaco, det är så skönt att laga mat och vara hemma. Puss hjärtan <3

//Today’s look – suit and sneakers. Lovely combo, never get tired of it and it always works when you don’t know what to wear. Would look good with a fluffy jacket over it too, but it was a bit too hot for that here today. :-) I get more and more christmas feelings, can you see how cute they’ve decorated in Monaco? I think it’s so pretty! We went out for a stroll around town to look for gifts (Marcus have his b-day in a few days), but it ended up with me buying smoothie mugs for all of us instead haha! I think it tastes so much better when you drink smoothies in those, will show you later on so you understand what I mean. Now I’m gonna sit down and get some work done, think we’re heading out for dinner with some friends tonight which will be cozy. We rarely go out for dinner when we’re in Monaco, it’s just so nice to cook food and be at home. Hugs loves <3

21 reaktioner på “SUIT AND SNEAKERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.