SMOOTHIE JAR

janni-deler-smoothie-jar1
janni-deler-smoothie-jar
janni-deler-smoothie-jar2

Smoothie in my new jar – find similar ones here! – adlink

God morgon hjärtan! Hur mår ni idag? Jag startade dagen med en promenad i vanlig ordning, sov lite längre imorse så jag kunde gå direkt när jag vaknade. :-) Tycker det är bäst, känner mig pigg resten av dagen då. När jag kom hem igen var jag ju tvungen att inviga mina nya glas, haha! Man fick med ett lock och sugrör också men jag gillar ju att äta mina smoothies med sked. Är ni likadana? Känns mer “matigt” då än om man bara dricker en smoothie. Blir sugen på att göra massa goda juicer, vatten med frukt och bär och goda drinkar och ställa in i kylen. Det blir ju så mycket finare med såna här glas. :-) Nu ska jag sätta mig och jobba lite och sen får vi se vad vi hittar på idag, har inga planer än. Hörs senare, puss!

//Good morning loves! How are you today? I started my day with a walk as usual, slept a bit longer today so I could walk straight away when I woke up. :-) Think it’s the best way, I feel energized all day after that. When I got back home again I had to use my new jar for the first time, haha! I got a lid and straw with it too but I like to eat my smoothies with a spoon. Are you guys the same? Feels more like “food” then compared to when you only drink a smoothie. Now I feel like making lots of nice juices, water with fruit and berries and good drinks to place in the fridge. It just looks so much nicer with these kinds of glasses. :-) Now I’m gonna sit down and get some work out of the way and then we’ll see what we do, we don’t have any plans yet. Talk later, hugs!

10 reaktioner på “SMOOTHIE JAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.