FLUFFY GREEN

janni-deler-fluffy-greenl1200369
janni-deler-fluffy-greenl1200354
janni-deler-fluffy-greenl1200344-copy
janni-deler-fluffy-greenl1200390
janni-deler-fluffy-greenl1200347
janni-deler-fluffy-greenl1200378

Sanne Alexandra jacket (here!)/ Angelica for Bik Bok top (here!)/ Nelly jeans (similar here!)/ Phillip Lim bag (another color here!)/ Saint Laurent shoes (here!) – contains adlinks

God morgon babes! Förlåt för utebliven bloggning igår resten av dagen, vi satt i bilen en låång stund och jag trodde vi skulle komma fram tidigare… Men – det gjorde vi inte och jag gick och la mig vid 02.30 haha! Lite seg i skallen just nu men vi ska köra typ 10 timmar idag så jag har en del tid att hinna sova ikapp. ;-) Såhär såg jag ut igår, min nya favoritjacka. Har fått en hel del frågor om jackan och den är från grymma Sannes klädesmärke, minns ni att jag gjorde en nyårkollektion med henne för några år sedan? Det var så otroligt kul och Sanne är en så grym tjej. Älskar att stötta och peppa tjejer runtomkring mig! <3 Nu blir det frukost och sen blir det bilkörning, hörs senare. PUSS <3

//Good morning babes! Sorry for the lack of blogging for the rest of the day yesterday, we were in the car for a looong time and I thought we would arrive earlier… But – we didn’t and I went to bed around 02.30 haha! Pretty slow in my head today but we’re driving for another 10 hours today so I have time to sleep. ;-) This was my look yesterday, my new favorite jacket. Got lots of questions about this jacket and it’s from the amazing Sanne’s brand, do you remember that I did a new years collection together with her a few years ago? It was so much fun and Sanne is such a cool girl. I love to support and cheer for girls around me! <3 Now it’s time for breakfast and then driving, talk later. HUGS <3

12 reaktioner på “FLUFFY GREEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.