MATCHING

janni-deler-matchingl1210174-redigera
janni-deler-matchingl1210207-redigera
janni-deler-matchingl1210232-redigera
janni-deler-matchingl1210181-redigera-copy
janni-deler-matchingl1210224-redigera
janni-deler-matchingl1210237-redigera

Na-Kd coat (here!) shirt (here!) jeans (here!) and bag (here!)/ Nelly shoes (here!)  – adlinks

Här är dagens look! Matchar kappa och skor, älskar ju att matcha som ni vet. ;-) Perfekt klädd för vädret här nu, idag var det faktiskt ganska varmt vilket var skönt men så fort solen gick i moln blev det svalare. Vi eldar på här hemma i brasan, tycker det är så mysigt! :-) Idag har jag spelat in näst sista videon för min vlogg-vecka, och herregud vad det tar tid med videos haha! Kände väl efter 3 dagar att det var lite mycket men nu har jag kommit in i det och tycker det är superkul. Jag hoppas ni uppskattar det också, jag kommer dock gå tillbaka till 1-2 videos i veckan efter det här. ;-) Får se om jag kör vlogg-vecka snart igen! Nu – redigera dagens video och sen kolla film. Hörs imorgon, puss och kram <3

//Here’s today’s look! Matching the coat with my shoes, love to match as you know by now. ;-) Perfectly dressed for the weather here now, today it was actually pretty warm here which was nice but as soon as the sun went in the clouds it got colder. We’re having the fire lit here all the time, and I think it’s so cozy! :-) Today I’ve filmed a vlog and I only have tomorrow left to film for this vlog week, and oh my it takes time with videos haha! Felt after 3 days that it was a bit too much but now I’m in some kind of flow and think it’s super fun. I hope you guys like it too, I will go back to 1-2 videos a week after this though. ;-) Will see if I do another vlog week soon again! Now – edit the video from today and then watch a movie. Talk tomorrow, kisses and hugs <3

19 reaktioner på “MATCHING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.