Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:48 | December 19, 2016

BABY LOVE

janni-deler-baby-lovel1200740 janni-deler-baby-lovel1200686 janni-deler-baby-lovel1200753-copy janni-deler-baby-lovel1200763

What I’ve been cuddling with the last few days <3

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår toppen, solen skiner och det är äntligen lite varmt här. Det har varit ganska ruggigt och kallt faktiskt. Det har inte gjort mig något för jag har fått hänga med dom här två sötnosarna. Alltså så mycket kärlek!! <3 Finns det något sötare och roligare än små barn? Det är så kul att se skillnaden på dom här två, innan lillen kom så tyckte jag att Livia var liten… Nu känns ju hon superstor, haha! Hon är så rolig att hänga med nu, lilla tjejen. Ska bli underbart att fira jul med hela familjen här i vårt hus, nu är det inte så många dagar kvar. Hörs lite senare, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, the sun is shining and it’s finally pretty warm outside. It’s been pretty cold and grey actually. It hasn’t bothered me too much though since I’ve been able to spend time with these two cuties. So much love!! <3 Is there anything cuter and funnier than kids? It’s so fun to see the difference between these two, before the little one arrived I thought Livia was so small… Now she feels super big, haha! She’s the funniest to hang out with. Will be amazing to spend Christmas with the entire family here in our house, not too many days away now. Talk later, kisses and hugs <3


14 kommentarer14 kommentarer om “BABY LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hello Janni!!! trop joli petits bébés !!! et vous Janni vous y penser??? bonne journée

  Reply
 • awww, they are such cutties :D
  http://diannetho.es/regalos-ultima-hora/

  Reply
 • Åh! Vilka sötnosar!

  Reply
 • Absolutely adorable! Can’t wait until I have children!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • Hej janni! undrar hur du tänker kring att fota/filma och visa upp de små på din stora blogg med massor av besökare, de får ju inte själva bestämma om de vill vara med liksom.

  Reply
 • Halloj! Jag har pratat med min syster innan (såklart) och ingen av oss tycker det är något konstigt att visa upp dom, jag känner att när dom blir större får dom självklart välja själva om dom vill vara med eller inte. :-) Nu tycker dom mest att det är kul, Livia älskar att kolla på ipaden när hon är med i vloggen haha! Kram!

  Reply
 • Sötnosar?

  Reply
 • åh stor hon blivit då! Verkligen sötnos, ser lite skyldig ut ;) haha!

  Reply
 • Hon har blivit stor <3 så söta!

  Reply
 • Hej! Vart kommer jeansen du hade i din senaste vlogg ifrån? Tycker dem var supersnygga! Tacksam för svar

  Reply
 • Omg they’re the cutest!!!!
  Be Happy with Fashion

  Reply
 • hej janni varifrån kommer dina blåa bootcut jeans du hade i senaste vloggen o din svarta faux fur? Så stiligt!

  Reply
 • Sötnosar ?

  Reply
 • Sötaste ungarna på länge och då har jag ändå en egen tjej.

  Reply