BABY LOVE

janni-deler-baby-lovel1200740
janni-deler-baby-lovel1200686
janni-deler-baby-lovel1200753-copy
janni-deler-baby-lovel1200763

What I’ve been cuddling with the last few days <3

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår toppen, solen skiner och det är äntligen lite varmt här. Det har varit ganska ruggigt och kallt faktiskt. Det har inte gjort mig något för jag har fått hänga med dom här två sötnosarna. Alltså så mycket kärlek!! <3 Finns det något sötare och roligare än små barn? Det är så kul att se skillnaden på dom här två, innan lillen kom så tyckte jag att Livia var liten… Nu känns ju hon superstor, haha! Hon är så rolig att hänga med nu, lilla tjejen. Ska bli underbart att fira jul med hela familjen här i vårt hus, nu är det inte så många dagar kvar. Hörs lite senare, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, the sun is shining and it’s finally pretty warm outside. It’s been pretty cold and grey actually. It hasn’t bothered me too much though since I’ve been able to spend time with these two cuties. So much love!! <3 Is there anything cuter and funnier than kids? It’s so fun to see the difference between these two, before the little one arrived I thought Livia was so small… Now she feels super big, haha! She’s the funniest to hang out with. Will be amazing to spend Christmas with the entire family here in our house, not too many days away now. Talk later, kisses and hugs <3

14 reaktioner på “BABY LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.