LACE UP PANTS

janni-deler-lace-up-pants-2-kopia
janni-deler-lace-up-pants-5
janni-deler-lace-up-pants-7
janni-deler-lace-up-pants-3
janni-deler-lace-up-pants-kopia
janni-deler-lace-up-pants-9
janni-deler-lace-up-pants-6

Nividas glasses/ Sophie by Sophie necklace/ The Odder side sweater/ Phillip Lim bag (here!)/ Na-Kd pants (on sale here!)/ Jennie Ellen shoes  – contains adlinks

God morgon babes! Idag vaknade vi upp själva här i huset, kändes ovanligt haha! Marcus som är med oss nästan jämt åkte hem till Norge igår för att fira jul och nyår. Ska bli mysigt att hänga med min älskling själv i några dagar, plus med min familj såklart. :-) Såhär såg jag ut igår, blev helt kär i de här byxorna och såg nu att dom var på rea! Riktigt balla med antingen sneakers eller klackar. Fick magiskt motljus när vi fotade också, det gillas. ;-) Idag är planen att åka till Apple store och antingen få min dator fixad eller köpa en ny till mig själv i julklapp, haha! Jag köpte den för exakt ett år sedan så jag trodde väl att den skulle hålla längre, men vi får se. Nu får jag låna Jons dator iallafall, så det är tur. Hörs senare, puss och kram!

//Good morning babes! Today we woke up all by ourselves here in the house, feels unusual haha! Marcus who’s with us most of the time went back home to Norway to celebrate Christmas and new years. Will be nice to spend some time with my love alone for a few days, plus with my family of course. :-) This was my look for yesterday, I fell in love with these pants and I just noticed they’re on sale! So cool with either sneakers or heels. Got some magical backlight when we shot these too, I like. ;-) Today the plan is to go to the Apple store and either get my computer fixed or buy myself a new one as a Christmas gift, haha! I bought it exactly one year ago so I thought it would last longer, but we’ll see. Now I can borrow Jon’s computer at least, so that’s good. Talk later, kisses and hugs!

9 reaktioner på “LACE UP PANTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.