GO SIT ON A CACTUS

Understated Leather jacket (here!)/ Sisters The Label dress/ Janni for Nly Trend shoes

God morgon babes! Vi har haft fullt upp här med två barn hela morgonen, all cred till min syster som tar hand om dom här två varje dag. Man blir ju helt slut, haha! ;-) Men det är så mysigt, även om bloggandet blir svårt då Livvan gärna vill leka så fort jag tar fram datorn. Kan ju liksom inte säga nej, är så svårt haha! Här är en look jag hade på nyår, jag körde på klänningen men det var kallt så jag fick äntligen använda min nya jacka. Jag har velat ha den här jackan så sjukt länge, och äntligen har jag den! “Go sit on a cactus” – finns det någon bättre grej? Haha! Nu ska vi åka och väga lillen nummer två, man gör det i början för att se om dom går upp i vikt som dom ska. :-) Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! We’ve had a busy morning with two kids, huge cred to my sister who takes care of these two every day. You get totally exhausted, haha! ;-) But it’s so cozy, even if blogging can suffer since Livvan really wants to play every time I start using my computer. Can’t say no, it’s so hard haha! Here’s a look I wore for new year’s, I went for the dress but it was cold so I finally got to use my new jacket. I’ve been wanting this jacket for so long, and I finally have it! “Go sit on a cactus” – is there a better line that that? Haha! Time to go and weigh baby number two, you do that in the beginning to see that they gain weight as they should. :-) Talk later, hugs <3

15 reaktioner på “GO SIT ON A CACTUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.