PINK WALLS

Chimi eyewear glasses/ Lou in Love dress/ Senso sneakers

Här kommer dagens look mot dagens perfekta vägg. Jag fick alltså dra ner på den rosa färgen i dom här bilderna, helt galet haha! Jag körde på långklänning i skönt material och sneakers, har fått skavsår av mina nya sandaler… Jag går helst barfota men när vi skulle in till stan var jag tvungen att ha på mig skor! ;-) Vi har precis kommit hem från en superhärlig middag och ska gå och lägga oss nu. Imorgon tänkte jag gå upp och ta en promenad på stranden och efter det ska vi lyxa till det med en massage. Åh vad skönt det ska bli! Hörs imorgon, hoppas ni har en underbar lördagkväll. PUSS <3

//Here’s today’s look against today’s perfect wall. I had to decrease the pink color in these pictures, so crazy haha! I went for a long dress in a comfy material and sneakers, I got a blister from my new sandals… I prefer to walk around barefoot but when we were going to town I had to wear shoes! ;-) We just got back home after a great dinner and will go to bed now. Tomorrow my plan is to take a morning walk on the beach and then we’re gonna treat ourselves with a massage. Can’t wait! Talk tomorrow, have a lovely saturday night. HUGS <3

23 reaktioner på “PINK WALLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.