PINK N’ FLUFFY

Storets jacket (here!)/ The Odder side sweater/ Anine Bing jeans (similar here!) -adlink/ Minna Parikka sneakers (here!)/ Gucci bag

Här kommer dagens sköna look! Körde på i princip osminkat, håret i en knopp och väldigt mycket rosa haha! Fick otroligt mycket frågor om jackan ovan igår på Instagram så kände att jag villa fota av den. Så otroligt mysig! Skorna då, dom ska vi typ inte ens prata om… Föll för dom direkt när jag såg dom haha! Idag har vi haft fullt ös hela dagen, jag gick en promenad, vi tränade en snabbis utomhus och sen har vi provkört bil typ halva dagen. Vi avslutade med en middag på Sphere och nu är vi äntligen hemma igen. Fullsmockad och härlig dag! :-) Tack för alla era frågor till frågestunden föresten, jag ska spela in den imorgon (hann inte idag) så ska jag posta den direkt efter. Hoppas ni har en mysig kväll så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Here’s today’s comfy look! Went for barely no make up, my hair in a bun and a lot of pink haha! Got so many questions about this jacket yesterday on Instagram so I felt that I wanted to take some better photos of it. So cozy! And the shoes, don’t even get me started… Fell for them the first time I saw them, haha! Today’s been a day filled with activities, I went for a walk, we did a short workout outside and then we went to test drive a car half the day. We finished with dinner at Sphere and now we’re finally back home again. Hectic and great day! :-) Thanks for all your questions for the Q&A by the way, I will record it tomorrow (didn’t have time for it today) and I’ll post it straight after that. Hope you have a great night and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

28 reaktioner på “PINK N’ FLUFFY”

 • Matilda says:

  Åhh så fin outfit!! <3

 • Netti says:

  Vilken snygg jacka du har fina du! :-D

 • Diana says:

  Love your coat!!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Liena Snow says:

  I like this outfit a lot, it is super fun! I was watching Jon’s vlog today and swooning over your style!
  Have a nice evening.
  Much love x

  http://www.lienasnow.com

 • Matilda says:

  Såg skorna först på din instagram och föll jag med. Behöver ett par i mitt liv. SÅ fina! <3
  Och när jag ändå kommenterar, du och Jon är min dagliga pepp och inspiration. Bäst! Kram

 • anna says:

  Jag vet inte Janni men det känns aldrig som man får lära känna dig. Du är aldrig (verkligen aldrig) personlig i bloggen eller har någon slags djup… det är alltid roligt, rea, glad, längtar, kul, osv…
  förstår du hur jag menar? Har aldrig läst en enda personlig rad från dig. älskar din glada personlighet men det blir så… platt, när man aldrig får se en uns av något verkligt eller mänskligt. :/

  • janni says:

   Vad tråkigt att du känner så, men det är också ett val jag gjort att inte vara så superpersonlig i bloggen. Svarade på den frågan i min Q&A jag postade igår. :-) När jag känner för det blir det några personliga inlägg, inte så ofta men det händer. :-) Kram!

 • Missanjaelisa says:

  Hej Janni,
  love those shoes you’re wearing a lot! Minna Parikka is an awesome shoe designer!
  I saw on Jons vlog that you have a new macbook? What happened to your old one? or do you just have a fabian wester sticker on?
  AND I guess it is time for an own Janni Deler Fashion Design / Clothing Line! Think about that. I guess a lot of people would wear your stuff, so it is probably a good business.
  Love your blog and your vlogs!
  lots of love
  Anja

  • janni says:

   Totally agree! Haha, no it’s actually Fabian’s computer, and I borrow it until I get my own computer that I ordered. :-) Xx

 • Tereza Bratkovic says:

  Janni! You are such an inspiration for me. Always so happy and so so beautiful regardless with or without any make up. Lots of love, Tereza

 • Val says:

  Hey love!

  What are your go-tos for a minimal make-up day like this? Just some mascara & out the the door?

  Looking forward to seeing the Q & A tomorrow :-)

  xoxo
  Valerie

 • Mary says:

  I love to watch you and Jon. Such an inspirational couple. You complement each other nicely. Marcus did a great job, but it’s nice to see just you and Jon together. You can accomplish anything you put your minds too. My kids love to watch your adventures, especially when Jon does his cliff jumps! He’s so good at it! Quick question for you’re Q&A, how do you stay positive within your relationship while leading a busy or hectic life? Thanks keep rocking it team overkill!

 • Jutta E says:

  Minna Parikka!!! Yes!!

  You’re so beautiful.

  Have a great day <3

 • sista bilden med motljus är så jäkla fin!! älskar motljusbilder

 • Tarn says:

  Så snygg <3

 • Thea says:

  Jackan är en dröööööm!! Men tyvärr lite väl dyr för min plånbok :( har du tips på prisvärda märken som brukar ha bra jackor? Hittar inget i butik och tycker jackor är så himla svårt att köpa online, det blir så trist om de ser billiga ut + bökigt att skicka tillbaka! Xx

  • janni says:

   Jackor är så svårt… Men Nelly, Asos, Na-Kd och Missguided brukar ha bra till en bra peng! :-)

 • claudia says:

  Love the jacket and the bagpack a lot! The sneakers are super cute too!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

 • Lova says:

  Vilken härlig outfit och jättesnygga bilder :)

 • Emmi says:

  Omg! Du har Minna Parikka skor! Jag är från Finland, och Minna Parinka är också. Jättekul att en svensk kvinna har någonting finsk, eftersom jag tycker att vi har så mycket svenskt på oss :-D hah. Och btw dina kläderna är perfekta!

 • So in love with this look! The jacket, shoes and Gucci bag oh my gosh! LOVE X

 • Hadaza Yired says:

  This shoes are real cute :)

 • Cynthia says:

  Loveee the jacket. Sad only beige is left on their site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.