YELLOW

Nelly glasses (here!)/ Compañia Fantastica jacket/ Levis shirt (here!)/ Zara pants/ Gucci bag (another color here!)/ Friendly Fire shoes (here!) – contains adlinks

Hej babes! Vi har haft fullt upp hela dagen och kom hem för ett tag sedan med proppfulla minneskort, haha! Vi har haft en magisk dag, jag vet att jag säger det ofta men den här dagen alltså <3!!! Solen har strålat hela dagen, jag och Tash gick på stan, mötte upp massa vänner för kaffe, mötte upp ännu fler vänner för lunch och sen åkte vi till Eiffeltornet för att se solnedgången. Det blev ingen superfin solnedgång direkt men det gjorde absolut ingenting. :-) Imorgon startar FW för oss på riktigt, då kommer det vara massa events/visningar varje dag så jag är glad över att vi fick en solig dag när vi fick njuta av Paris. Dagens look ser ni ovan, mina nya favoriter till brillor (så sjukt balla!) matchande med min gula väska och ett par väldigt glansiga byxor. Kände mig lite som en pimp ibland när jag såg mig själv i spegeln med en fluffig vit jacka, gula brillor och lackbyxor. But I love it! ;-) Nu – ta en dusch och försöka fixa ett schema för veckan. PUSS <3

//Hey babes! We’ve had a busy day all day and got back home a while ago with full memory cards, haha! We’ve had a magical day, I know I say it often but oh this day <3!!! The sun was shining all day, me and Tash walked around town, met up with a bunch of friends for coffee, met up with even more friends for lunch and then we went to the Eiffel tower to watch the sunset. It wasn’t a super nice sunset but I didn’t care at all. :-) Tomorrow we’re kicking off fashion week for real, then we will have lots of events/shows every day so I’m glad we got a sunny day when we got to enjoy Paris. Today’s look is the one above, my new favorite shades (so cool!) matched with my yellow bag and a super shiny pair of pants. Felt like a pimp sometimes when I saw myself in the mirror with my fluffy jacket, yellow shades and latex pants. But I love it! ;-) Now – have a shower and try to organise a schedule for the week. HUGS <3

29 reaktioner på “YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.