DIY CROPPED SWEATER

Made a sweater to a cropped sweater! Find the Homies shirt here!

God morgon babes! Det här gjorde jag imorse innan jag packade klart, haha! Min kompis Itzi har ju Homies Marbella så jag fick den här tröjan för några dagar sedan, och igår sa jag till henne att jag ville klippa sönder den. Snäll tjej va? ;-) Nee men jag har så många tjocktröjor och har letat efter den perfekta croppade, men inte hittat den så jag klippte av den helt enkelt. Jag trodde det skulle vara lättare än vad det var, men med lite pill funkade det. :-) Jag tog på mig tröjan, målade vart jag ville croppa den, tog av den och klippte igenom och sedan drog jag av resten. Det svåra var att få en rak linje men jag märkte att det beror på hur man håller och vilket håll man drar åt. Jag gillar den massor och nu är det dags för mig att dra till flygplatsen, Stockholm here I come! Hörs där sen, puss <3

//Good morning babes! This is what I did this morning before I packed my bags, haha! My friend Itzi has the brand Homies Marbella so I got this sweater a few days ago, and yesterday I told her I wanted to cut it. Nice friend right? ;-) Well I have so many sweaters and I’ve been looking for the perfect cropped one, but I haven’t found one so I cut this instead. I thought it would be easier than it was, but with some focus it worked. :-) I put on the sweater, made a mark where I wanted to cut it, took it off and cut a small piece and then I ripped the rest. The hard part was to make it straight but I noticed it all depends on how you hold it and which way you pull it. I like it a lot and now it’s time for me to head to the airport, Stockholm here I come! Talk to you there next time, hugs <3

11 reaktioner på “DIY CROPPED SWEATER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.