PINK DETAILS

Club 75 cap (here!)/ Bik Bok sweater (here!)/ Nakd jacket (here!)/ Gina Tricot jeans (here!)/ Gucci bag/ Saint Laurent sneakers – contains adlinks.

Hej babes! Här kommer min slappa look från igår, jag älskar att vara bekväm när jag flyger men ändå inte mjukisbyxor. Om ni förstår, haha! Det blev rosa detaljer och min nya favoritjeans, samt kappan från haulen jag gjorde. :-) Det roliga var att i Tash och Oscars lägenhet har dom gråa och rosa detaljer, så jag passade in sjukt bra haha! Vädret var ganska konstigt igår, ena sekunden höll jag på att svettas ihjäl, sen frös jag, sen var det perfekt så det är svårt att klä sig den här tiden på året. På söndag ska det bli supervarmt så då blir det nog stranden en sväng, jag åker till Marbella på måndag för att fira min födelsedag som är på tisdag. :-) Hoppas ni har en fin lördag så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//Hey babes! Here’s my comfy look from yesterday, I love to dress comfy when I fly but still not in sweatpants. If you know what I mean, haha! It ended up with pink details and my new favorite jeans, also the coat from the haul I did. :-) The fun thing is that in Tash and Oscar’s apartment they have grey and pink details, so I really fit in haha! The weather was pretty strange yesterday, one second I got so warm and sweaty, then cold, then it was perfect so it’s really hard to dress this time of the year. This sunday it’s gonna be super warm so I guess we’re heading to the beach then, I’m going to Marbella on monday to celebrate my birthday which is on tuesday. :-) Hope you’re having a great saturday and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

21 reaktioner på “PINK DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.