PRINTS

Gina Tricot dress (coming out soon)/ Fendi bag (here!)/ Nelly shoes (here!) – adlinks

God morgon babes! Ni vet vad som händer när jag ser en färgglad vägg, jag måste ju såklart fota framför den. ;-) Jag hade på mig en väldigt färgglad klänning (som jag älskar för övrigt, borde komma ut i butik snart!), vita sneakers och min nya lilla bebis från Fendi. Jag har insett att jag typ enbart har väskor i galna färger, speciellt material eller med någon detalj. Jag hittar liksom aldrig en klassisk väska jag gillar, haha! Det är ju kväll här nu och jag har spenderat kvällen med att få massa jobb gjort. Vi tränade imorse, lagade en god lunch, jag somnade vid poolen en stund, yes jag tror jag brände mig lite, och sen har jag myst här hemma med hundarna. Det är helt fantastiskt att vara här och bara mysa, strosa runt och göra exakt vad man känner för. Det är sällan jag tillåter mig att ha såna resor så jag är glad att jag bokade in några dagar utan planer. Puss och kram <3

//Good morning babes! You know what happens when I find a colorful wall, of course I have to shoot some photos in front if it. ;-) I wore a very colorful dress (that I love by the way, it should be out in stores soon!), white sneakers and my new little baby from Fendi. I’ve realized that I almost only have bags in crazy colors, a special material or with some kind of detail. I can never find a classic bag that I like, haha! It’s night time here now and I’ve spent my night on the couch getting lots of work done. We did a workout this morning, cooked a nice lunch, I fell asleep by the pool, yes I think I got sun burnt a bit, and then I’ve been chilling with the dogs. It’s just amzing to be here and just chill, stroll around and do exactly what I feel like. I almost never book trips like that so I’m glad I scheduled a few extra days here without any plans. Kisses and hugs <3

15 reaktioner på “PRINTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.