DETAIL RED

River Island blazer (similar here!)/ Rails LA top (similar here!)/ Storets skirt/ Karl Lagerfeld bag (here!)/ Saint Laurent shoes   – contains adlinks

Gårdagens look kommer här! Jag har en matchande jacka till den här kjolen (ni vet ju hur mycket jag gillar set) men jag kunde inte hitta den här hemma… Frågade Jon om han sett den men det hade han inte, men idag när vi lyfte på sängen för att ta fram resväskor så låg den där haha! Det var inte jag som hade lagt den där, det var någon annan. ;-) Anyway, jag hade på mig den med en röd blazer istället. En väldigt färgglad som gör en lite extra glad! Idag har vi packat, storstädat (tvättat hela tvättkorgen, dammsugit och torkat av allt), finns det något bättre än att komma hem till ett helt rent hem? Jag tycker inte det iallafall. Ikväll blir det en film, gott te och så ska jag försöka fixa naglarna samtidigt. Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon innan vi hoppar på ett flyg igen. Massa kärlek <3

//Here’s yesterdays look! I have a matching jacket to this skirt (you know how much I like sets) but I couldn’t find it at home… I asked Jon if he’d seen it but he hadn’t, but today when we lifted up the bed to get our suitcases I found it there haha! It wasn’t me who put it there, it was someone else. ;-) Anyway, I wore it with a red blazer instead. A very colorful one that makes you a bit more happy! We’ve been packing, cleaned (did all the laundry, vacuumed and cleaned it all) today, is there anything better than coming back home to a super clean home? I don’t think so. Tonight our plan is a movie, some nice tea and I’ll try to do my nails at the same time. Hope you’re having a great night and I’ll talk to you tomorrow before we’re jumping on a plane again. Lots of love <3

7 reaktioner på “DETAIL RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.