PINK LACE DREAM

NBD dress/ Kayu bag (here!)/ Raye shoes (here!)

God morgon babes! Vi har precis vaknat upp här, och jag känner att jag ligger efter med bloggandet. Jag har liksom inte hunnit sitta vid datorn så mycket, vi har gjort saker varje dag så när jag kommer tillbaka till villan är det natt i Europa. Jon och jag vaknade tidigt så nu har jag äntligen lite tid över, ska försöka fixa några inlägg så jag har det klart. :-) Här är min look från första kvällen, en väldigt söt rosa klänning. Jag älskar den! Perfekt längd, fina detaljer och favoritfärgen. ;-) Vi har lite otur med vädret här, vi skulle egentligen ut med en båt idag men det regnar just nu så vi får se om vi åker ut iallafall. Förhoppningsvis spricker det upp lite senare. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! We just woke up here, and I feel that I’m behind on blogging. I haven’t had the time to sit with the computer that much, we’ve done things every day so when I’m coming back to the villa it’s night time in Europe. Jon and I woke up early so now I have some time, will try to make some posts for you guys so I have that ready. :-) Here’s my look from the first night, a very cute pink dress. I love it! The perfect length, beautiful details and my favorite color. ;-) We’re having some bad luck with the weather here, we were supposed to go out on a boat today but it’s raining right now so we’ll see if we will head out anyways. Hopefully the weather will clear up later. Talk soon, hugs <3

14 reaktioner på “PINK LACE DREAM”

 • Liena Snow says:

  So, so pretty Janni, you look beautiful!
  Hope the weather turns around and you get to enjoy some sunshine!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Jenny says:

  Magiskt vacker du är!
  Förlåt att jag tjatar men har letat efter en låt du
  använde i en vlogg från marbella.
  Du brukar alltid skriva ut artist, titel å var man hittar. Men i denna vlogg glömde du det ? Har seriöst lagt 7 timmar hittills på att hitta låtjäveln… snälla hjälp mig, länka låten!

 • Lars Michel says:

  Vilket grymt ställe!

  Kommer ni vara på årets Monaco Grand Prix? Det slog mig att du och Jon borde gå på Cannes Filmfestival. Det är ju innan Grand Prix och inte långt ifrån er. :)

 • Anonym says:

  När skall du och Jon åka till din 4 dagars lång födelsedagspresent med din kära Jon, utan kameror eller vloggar??

 • Hieke says:

  I think this is one of my fave looks you EVER wore <3

 • Ellie says:

  It really is super beautiful!;-)<3
  http://www.blogellive.com

 • Lucia says:

  Hej Janni,
  You look absolutely beautiful! As always:)
  I want to thank you for helping me also. I started to learn Swedish in October 2016 at university, and this week I’ll have a language exam. I love reading your descriptions in Swedish, they help me a lot to improve my knowledge in the language. So… thank you for sharing your amazing days with me, with us, you are so inspiring!

 • Tove says:

  Hej Janni!! Först och främst måste jag bara säga att du är en sån otrolig inspiration för mig. Jag ser upp till dig i allt du gör och du blir bara bättre för varje dag som går. Fortsätt med allt du gör!! Min fråga är vart klänningen kommer ifrån? Har den inte släppts än? Puss och Kram
  PS: Hälsa Jon att han förtjänar mer än vad han får på youtube och att vloggarna är grymma :) <3
  Love from Sweden

 • Matilda says:

  Men åhh vad vacker du är!! Så fina bilder!

 • Zivile says:

  Such a gorgeous dress!

  xx
  Jill
  http://www.jilldap.com

 • Carmen says:

  Love the look and your hairdo as well! So feminine.
  X, C – http://www.carmenmattijssen.nl

 • Mirna says:

  Hello Janni,
  Love your beautiful and simple blog.

 • Malin says:

  Hej Janni! Vilket märke har du på ditt nagellack? Har letat på de flesta stora märkena men hittar inte rätt ton. Tack för fin läsning varje dag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.