CHECKERED

RayBan glasses (here!)/ Storets dress (similar here!)/ Karl Lagerfeld bag/ Ash shoes  – adlinks

Hej babes! Här är min look från racet i Monaco, innan jag glömmer den tänkte jag. :-) Off shoulder, rutigt och en färgglad väska med vita sneakers. Tröttnar aldrig på den kombinationen. Vi har haft en väldigt skön dag idag, efter träningen jobbade jag lite hemma, hängde vid poolen och efter ett tag kom min syster med familj hit och badade. Mysigt! Mina ben var så stela efter träningen (haha) så jag gick en kvällsprommis, kändes som det behövdes. Vi ska köra träningspasset imorgonbitti också, kommer vara så skönt att göra det innan helgen. Dags för film och te – som varje kväll. Älskar det på kvällarna! Hoppas ni har en mysig kväll också, puss och kram <3

//Hey babes! Here’s my look from the race in Monaco, better to post it before I forget. :-) Off shoulder, checkered and a colorful bag with white sneakers. Can’t get tired of that combo. We’ve had such a nice day today, after training I got some work done, hung out by the pool and after a while my sister with her family came over for a swim. Cozy! My legs were so stiff after training (haha) so I went for a walk recently, felt like I needed it. We’re gonna do the workout tomorrow morning too, will be so nice to do it before the weekend. Time for a movie and tea – like every night. Love those kind of nights! Hope you’re having a cozy night too, kisses and hugs <3

6 reaktioner på “CHECKERED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.